Czy jest jakaś oficjalna informacja kiedy będzie mozna oglądac na netflixie ? Jutro ?
Też bym chciała wiedzieć :( wg filmwebu jutro.. ale podejrzewam że data to poprostu "domysł" poniewaz rok temu premiera miała dokladnie 21 pażdziernika.. :(
ehh przez tą date na filmwebie się napaliłem na black mirror, a żadnego info nigdzie nie można znaleźć
jak się nie zna daty to się jej nie pisze, a nie wymyśla z dupy taka rada na przyszłość
Nie wiem tylko po co te daty podają skoro nie są potwierdzone. Tylko mnie w błąd wprowadziło i jeszcze znajomym powiedziałem że premiera 21-szego. W końcu filmweb to info powinno być dobre...
A ja jak głupia od tygodnia odliczałam dni... ehhh, może po prostu obejrzę pierwsze trzy sezony jeszcze raz. Ale niesmak jest ;/ Gdybym nie sprawdziła tego forum, to bym tak czekała codziennie jak idiotka.
Tą datą też bym się nie sugerował, gdyby to było coś pewnego to na pewno na różnych serwisach by huczało na ten temat.
Ja osobiście liczę na to że na dniach netflix wypuści wszystkie odcinki tak jak ostatnio robiąc niespodziankę