Hejaa ;) Ja jestem wielką fanką czarodziejek choc nie jestem już jakąś małą dziewczynką;d Wkurza mnie to iż ludzie któzy nie oglądają tego sertialu[ niech żałują] mówią iż ten serial oglądają tylko małolaty a to nieprawda;D Musiałąm to napisac bo wkurza mnie to przekonanie;]
Ahaa i mam pytanko ;d Jak się skończą losy czarodziejek moze mi ktos napisac ?;d Bo czasami nie mam czasu poogladac [niestety!;/] odcinków i mam taką dziurę.! A poza tym Polsat czasami ściaga serial bądź przesuwa godzinę emisji. Ale i tak Polsat dzięki ze puszczasz ten exstra film! ;]
Cmook dla wszystkich fanów Charmed ;d!!;**
1.Phoebe weźmie ślub z Coopem (kupidynem, który miał jej pomóc znaleźć i znów uwierzyć w miłość po stracie Cola), napisze także (Phoebe) książkę która stanie się bestsellerem (Phoebe znajduje miłość or sth) będzie miała 2 córki i jedną "w drodze" jej najlepszą przyjaciółką pozostanie Billie. A ona nadal będzie dawać rady w gazecie...
2.Paige urodzi bliźniaczki i synka(małego Henryego), nadal pozostanie białym płomieniem i będzie pomagać przyszłym pokoleniom czarownic. Henry nadal będzie zajmował się tym czym zajmował się za zwyczaj ;P
3. Piper i Leo (anioł przeznaczenia odda go Piper [znowu])nadal będą razem, Leo będzie uczył w odnowionej szkole magii (tyle sie tam wydarzyło, że nie dziwie się, że trzeba było ja odnowić). Piper wróci do gotowania i otworzy własną restaurację...
4. P3 nadal pozostały Przepowiedzianymi ("czarodziejkami")
5. Przez długi czas miały spokój ...
Ps. specjalnie nie wdaje się w szczegóły bo musiał bym opowiedzieć cały 8 sezon. cyt. "Przez osiem lat wiele się wydarzyło, wiele zostało stracone i zyskane..."
dzięki;)
A mam takie pytanie;d Kto jest waszym ulubionym bohaterem , para itp?:D
Aaa no i jakim cudem zostanie uratowany Leo bo kiedys czytałam ze bedzie go przesladował Anioł Śmierci , i żee potem zostanie zamrozony a czarodziejki bd musiały stoczyć walkę ?
Leo powróci, kiedy czarodziejki rozprawią się ze złem (czyli Christy) moją ulubioną bohaterką jest Paige, a parą Cole i Phoebe, a jak on umarł to Paige i Henry;)
buźki;*
yhh , to wkurza cię to , że ktoś nie ogląda serialu ? no pięknie... będę musiała zapobiec inwazji charmed... chociaż na tym forum...
Jell nie chodzi o to że nie lubie ludzi którzy nie oglądają charmed tylko o to ze oceniają go i ludzi go oglądających ! Np ze czarodziejki oglądają tylko jakieś ześwirowane małolaty a to nie prawda;] wczytaj sie;]!
Ja też lubiałam Phoebe i Cole;] A tak pozatym to lubię Piper i Leo;d Śmieszny był odcinek dzisiaj ;d
Witam :)
Dla chętnych:
http://www.charmed.stopklatka.pl/menus.htm
Co prawda strona już "nieczynna", ale to co potrzebne działa ;)
czyli m.in. : http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/odcinki.htm
Pozdrawiam. ;)