Co łączy Cię z Czarodziejkami? Jesteś odpowiedzialna jak Prue, roztrzepana jak Phoebe a może masz fryzurę jak Paige? Może ktoś jest "złotą rączką" jak Leo? :P Wypowiedz się! :)
Ja u siebie zauważyłam kilka podobieństw do Phoebe:
-jestem typową "córeczką tatusia" :P
-mam fryzurę jak Pheebs w 2 sezonie
-gdybym spotkała Cole'a to też bym na niego poleciała xD
-no i tak jak ona poszłabym za głosem serca a nie rozsądku i nie unicestwiłabym go w 3 sezonie
Do tego mam bladą cerę jak Paige i interesuję się fotografią jak Prue:)
To chyba wszystko:P
Andie to co napisałaś w 100% pasuje do mnie ;)
Czyli jesteśmy do siebie podobne ;D
Buźki kochana ;***********
Ja do Phoebe. Mam podobne fryzury, ale nie takie same! Staram się być zabawna, W rodzinie jestem najmłodsza... no i tak jak Andie napisała wcześniej... jeśli chodzi o Cole'a <3
hmmmm jakby tak spojrzeć,to jestem podobna do Phoebe:zwariowana,troche skryta i co do Clole'a to tak samo :).Jednak mam też coś z Piper:stanowczość i swojego rodzaju reguły,a z Paige to,że jestem najmłodsza :).Pozdro :*.
a ja za to z wyglądu (poza wrzrostem) jestem jak Prue, mam tez kilka jej cech charakteru, równiez interesuje sie fotografia, ale zdarza mi sie byc roztrzepaną jak Phoebe:D
Ale mimo wszystko przewaza Prue:D
No i troche jak Leo (zlota rączka) mimo ze jestem dziwczyną:D
ja mam troche cech charakteru prue jestem raczej obowiazkowa i odpowiedzialna, mam starszego brata czyli jestem mlodsza sisotra jak phoebe i teraz paige i czesto zmieniam wlosy i ich kolor jak phoebe
Ja tez mam pełno cech podobnych do Phoebe miałam kiedys takie krótkie włosy jak ona w 6 sezonie jestem bardzo roztrzepana, ale również mam kilka cech Leo umiem co nieco naprawic jak sie rozpierdoli.Co do Phoebe ona jest taka opalona (pewnie na solarce albo przez słoneczko) ja bardzo szybko sie opalam i mam taki ładny kolor ciała potem.
Buziaki Freaky Phoebe;****************************