Zapraszam jeszcze raz na glosowanie- filmy z udzialem Shannen Doherty. Mozna glosowac kilka razy.
Tak? To wymyśl coś innego. Chyba że nie potrafisz, bo nie widzę u ciebie na blogu żadnych wpisów.
Wez Dziewczyno Ty sie wszystkiego i wszystkich czepiasz.
Ciekawe czemu ty nie piszesz notek. Pewnie nie umiesz a jakbys pisala to tez pewnie to co kazdy , wiec sie odczep.
Ehh chyba tez przechodzilam ten okres, ze bylam glupim fanatycznie zakochanym w charmed bahorkiem
oj weźcie dajcie spokój... na każdym blogu tylko głupie ,,ankiety''... już lepszych pomysłów nie macie ?
Dorsznyt nie jestem fanatycznie zakochana w Charmed, po prostu lebie ten serial. Ty natomaist robic jakies nudne rpzereklamowane ankiety w nieskończonośc i kazda obrone serialu przed antyfanami zamieniasz w atak
Wcale nie robie ciagle ankiet. Ostatnio mam notki na blogu. Ja tez lubie ten serial, ale nie lubie jak ktos kto nie ogladal nawet jednego odcinka od razu pisze, ze jest beznadziejny i glupi. Najpierw niech obejrza chociaz kilka odcinkow, a nie od razu pisza.
Jaki kiedys serial byl na jedynce to tez nie bylam przekonana o jego fabule ale mi sie spodobal i nie zaczelam najpierw wypisywac jaki to beznadziejny jak robia to inni nawet go nie znajac.
Ja mam na blogu dużo ankiet, prawie w każdej notce. Chętnych oczywiście na bloga zapraszam. Ale skoro inni nie lubią ankiet, np. ty, MRUiMRAU to ich poprostu nie rozwiązuj i tyle. Daj jakieś notki na blogu, które będą ineteresować ciebie (no i nie tylko), ale nie krytykuj tego, co inni piszą na swoim blogu (o ile to nie jest obraźliwe), bo to troche bez sensu.
Leo jak zwykle nie ma własnego zdania, tylko poklaskuje innym. Naucz sie mieć własny styl malcu ;-)
I kto to mówi - ktoś, kto jeszcze niedawno podszywał się pod innych użytkowników.
Mówiłam dlaczego to zrobiłam, nie robie tego co on. Zrestza jak chce.. to jego sprawa, ze nie ma wlasnego stylu
za to ty masz styl wiejskiej dziewczyny która jest bardzo zakompleksiona...HA HA HA śmieszna jesteś dziewczynko;] żal mi ciebie...
no właśnie... każdego ci żal ,,dziewczynko''... no ale z jednym to się zgodzę... mi też ciebie żal...
Leo no i jak zwykle... 0 zrgumentów 2 głupoty. Czy tu nie ma z kim normalnie rozmawiac?
chyba wlasnie nie ma bo nikt sie przez was nie odzywa bo tylko wysmiewacie jak ktos zalozy jakis temat i sie czepiacie i dlatego nikt nie chce nawet z wami pisac ja chyba tez przestane
proszę... to jest zachowanie (niby) 25-latki... no spójrzcie ludzie... jeżeli ona ma 25 lat , to ja jestem ,,demon''... he he !
Przepraszam, że się wtrącam , ale ta Wasza rozmowa jest bardzo zabawna :). Naprawdę można sobie poprawić humorek przy czytaniu c(:
Nie zawracajcie na ten post uwagi jak chcecie :D Korciło mnie, żeby coś napisać :)
Jelly, Dorsznyt to pewnie 12 latka a jesli na prawde 25 lat to niedouczona jakaś....
sama jestes niedouczona mruimrau i falszywa jakas najpierw mi mowisz zebym nie dyskutowala z antyfanami bo mowisz ze sama nie dyskutujesz a potem stajesz po jej stronie zdecyduj sie wreszcie
Gdzie ja jestem po jej stronie o_O? gdybym była mówiła bym o serialu jak ona;/
no mruimrau , ja też nie sądzę , żeby dorsznyt , miała 25 lat . pewnie to jakaś dziewczynka 12-letnia... nie sądzę , żeby ktoś dorosły , był aż tak głupi... rozumiem , kiedyś , kiedy jeszcze nie było szkół , ale teraz ? czasy się przecież zmieniły...
no właśnie... teraz właśnie pokazałaś , wszystkim obecnym tutaj , jak powinny zachowywać się 25-latki... świetnie , świetnie , tak trzymać...
ludzie , patrzcie , i płaczcie !
sama placz bo ja nie lubie jak mnie ktos obraza a ty obrazasz wszystkich fanow dookola
ciekawe czy tak robisz z kims kto interesuje sie innym sportem (chodzi mi o igrzyska) niz ty
Jelly ma racje, Dorsznyt zachowujesz sie jak nabuzowana 12-latka z charakterkiem ;D
ja lubię dużo sportów... a co do obrażania : a ty w poprzednim poście MNIE nie obraziłaś ? dlatego zastanów się , zanim napiszesz drugi...
ty tak samo sie zastanow ja tylko odpowiedzialam na poprzedni post od ciebie w ktorym ty mnie obrazilas
aa tylko , czegoś tu nie rozumiem... najpierw piszesz , żebym sp***** , a potem z kolei , żebym ja cię nie obrażała... próbujesz się wykręcić , czy już zapominasz ?
nie wiem o co ci teraz chodzi , bo sprawdź kolejność postów , od tego , w którym napisałaś do mnie słowo na s .
(sorry , przypadkowo nacisnęłam ,,wyślij) według mnie najpierw napisałaś : ,, jelly powiem sama jestes glupia jak but i sama masz pewnie 10 lat a i jeszcze jedno spier********'' , a potem , było ,,sama placz bo ja nie lubie jak mnie ktos obraza a ty obrazasz wszystkich fanow dookola
ciekawe czy tak robisz z kims kto interesuje sie innym sportem (chodzi mi o igrzyska) niz ty'' . teraz masz dowód na to , że nie możesz się zdecydować...
a czytalas to co ty napisalas zanim ja napisalam post ze slowem na s*** to byla moja odpowiedz za to ze mnie obrazilas
napewno nie przed toba nie mam takiego zamiaru i ta dyskusja z toba ktorys wieczor z rzedu nie ma sensu
a co ma do tego ,,niezwykle długie , rozwinięte , i pouczające słowo''typu... ,,wow'' ? widać , że nie masz już co pisać...
najpierw może , dopracuj , gdzie i JAK stawia się przecinki . bo ten post wygląda jak monolog niedorozwiniętej 6-latki... tak samo błędy , prawie w każdym wyrazie...