Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Zapraszam jeszcze raz na glosowanie- filmy z udzialem Shannen Doherty. Mozna glosowac kilka razy.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Ale suchar... Nic już oryginalnego i ciekawego. żenada, a szkoda!

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

Tak? To wymyśl coś innego. Chyba że nie potrafisz, bo nie widzę u ciebie na blogu żadnych wpisów.

Regan_McLeod

Wez Dziewczyno Ty sie wszystkiego i wszystkich czepiasz.
Ciekawe czemu ty nie piszesz notek. Pewnie nie umiesz a jakbys pisala to tez pewnie to co kazdy , wiec sie odczep.

Regan_McLeod

brak słów. Dorsznyt 3maj się;D

Leo_Wyatt

Ty tez sie trzymaj Leo. Pozdrawiam wszystkich ulubionych.

Regan_McLeod

Dorsznyt:) jestem z Tobą!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Ehh chyba tez przechodzilam ten okres, ze bylam glupim fanatycznie zakochanym w charmed bahorkiem

DevaKONTOZAWIESZONE

i chyba nadal taka jestes a nie bylas

Regan_McLeod

oj weźcie dajcie spokój... na każdym blogu tylko głupie ,,ankiety''... już lepszych pomysłów nie macie ?

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Dorsznyt nie jestem fanatycznie zakochana w Charmed, po prostu lebie ten serial. Ty natomaist robic jakies nudne rpzereklamowane ankiety w nieskończonośc i kazda obrone serialu przed antyfanami zamieniasz w atak

DevaKONTOZAWIESZONE

Wcale nie robie ciagle ankiet. Ostatnio mam notki na blogu. Ja tez lubie ten serial, ale nie lubie jak ktos kto nie ogladal nawet jednego odcinka od razu pisze, ze jest beznadziejny i glupi. Najpierw niech obejrza chociaz kilka odcinkow, a nie od razu pisza.
Jaki kiedys serial byl na jedynce to tez nie bylam przekonana o jego fabule ale mi sie spodobal i nie zaczelam najpierw wypisywac jaki to beznadziejny jak robia to inni nawet go nie znajac.

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

Ja mam na blogu dużo ankiet, prawie w każdej notce. Chętnych oczywiście na bloga zapraszam. Ale skoro inni nie lubią ankiet, np. ty, MRUiMRAU to ich poprostu nie rozwiązuj i tyle. Daj jakieś notki na blogu, które będą ineteresować ciebie (no i nie tylko), ale nie krytykuj tego, co inni piszą na swoim blogu (o ile to nie jest obraźliwe), bo to troche bez sensu.

Oldzia_

racja!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Leo jak zwykle nie ma własnego zdania, tylko poklaskuje innym. Naucz sie mieć własny styl malcu ;-)

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

I kto to mówi - ktoś, kto jeszcze niedawno podszywał się pod innych użytkowników.

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Mówiłam dlaczego to zrobiłam, nie robie tego co on. Zrestza jak chce.. to jego sprawa, ze nie ma wlasnego stylu

DevaKONTOZAWIESZONE

za to ty masz styl wiejskiej dziewczyny która jest bardzo zakompleksiona...HA HA HA śmieszna jesteś dziewczynko;] żal mi ciebie...

Leo_Wyatt

no właśnie... każdego ci żal ,,dziewczynko''... no ale z jednym to się zgodzę... mi też ciebie żal...

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Leo no i jak zwykle... 0 zrgumentów 2 głupoty. Czy tu nie ma z kim normalnie rozmawiac?

DevaKONTOZAWIESZONE

chyba wlasnie nie ma bo nikt sie przez was nie odzywa bo tylko wysmiewacie jak ktos zalozy jakis temat i sie czepiacie i dlatego nikt nie chce nawet z wami pisac ja chyba tez przestane

Regan_McLeod

proszę... to jest zachowanie (niby) 25-latki... no spójrzcie ludzie... jeżeli ona ma 25 lat , to ja jestem ,,demon''... he he !

Jelly

Przepraszam, że się wtrącam , ale ta Wasza rozmowa jest bardzo zabawna :). Naprawdę można sobie poprawić humorek przy czytaniu c(:

Nie zawracajcie na ten post uwagi jak chcecie :D Korciło mnie, żeby coś napisać :)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora01

Jelly, Dorsznyt to pewnie 12 latka a jesli na prawde 25 lat to niedouczona jakaś....

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Ale niech pisze co chce,t o nie moja sprawa.

Regan_McLeod

sama jestes niedouczona mruimrau i falszywa jakas najpierw mi mowisz zebym nie dyskutowala z antyfanami bo mowisz ze sama nie dyskutujesz a potem stajesz po jej stronie zdecyduj sie wreszcie

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Gdzie ja jestem po jej stronie o_O? gdybym była mówiła bym o serialu jak ona;/

DevaKONTOZAWIESZONE

nie wiem czemu sie ze mna klocisz zwlaszcza ze masz avek aktorki ktora lubie

Regan_McLeod

no mruimrau , ja też nie sądzę , żeby dorsznyt , miała 25 lat . pewnie to jakaś dziewczynka 12-letnia... nie sądzę , żeby ktoś dorosły , był aż tak głupi... rozumiem , kiedyś , kiedy jeszcze nie było szkół , ale teraz ? czasy się przecież zmieniły...

Jelly

jelly powiem sama jestes glupia jak but i sama masz pewnie 10 lat a i jeszcze jedno spier********

Regan_McLeod

syrenkowa dziewczynko

Regan_McLeod

no właśnie... teraz właśnie pokazałaś , wszystkim obecnym tutaj , jak powinny zachowywać się 25-latki... świetnie , świetnie , tak trzymać...

ludzie , patrzcie , i płaczcie !

Jelly

sama placz bo ja nie lubie jak mnie ktos obraza a ty obrazasz wszystkich fanow dookola
ciekawe czy tak robisz z kims kto interesuje sie innym sportem (chodzi mi o igrzyska) niz ty

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Jelly ma racje, Dorsznyt zachowujesz sie jak nabuzowana 12-latka z charakterkiem ;D

Regan_McLeod

ja lubię dużo sportów... a co do obrażania : a ty w poprzednim poście MNIE nie obraziłaś ? dlatego zastanów się , zanim napiszesz drugi...

Jelly

to do dorsznyt .

Jelly

ty tak samo sie zastanow ja tylko odpowiedzialam na poprzedni post od ciebie w ktorym ty mnie obrazilas

Regan_McLeod

aa tylko , czegoś tu nie rozumiem... najpierw piszesz , żebym sp***** , a potem z kolei , żebym ja cię nie obrażała... próbujesz się wykręcić , czy już zapominasz ?

Jelly

eheheh i kto tu nie u mnie czytac

Regan_McLeod

nie wiem o co ci teraz chodzi , bo sprawdź kolejność postów , od tego , w którym napisałaś do mnie słowo na s .

Jelly

a ty sobie poczytaj twoj post przed tym moim i po tym moim to sie dowiesz o co mi chodzi

Jelly

(sorry , przypadkowo nacisnęłam ,,wyślij) według mnie najpierw napisałaś : ,, jelly powiem sama jestes glupia jak but i sama masz pewnie 10 lat a i jeszcze jedno spier********'' , a potem , było ,,sama placz bo ja nie lubie jak mnie ktos obraza a ty obrazasz wszystkich fanow dookola
ciekawe czy tak robisz z kims kto interesuje sie innym sportem (chodzi mi o igrzyska) niz ty'' . teraz masz dowód na to , że nie możesz się zdecydować...

Jelly

no poczytałam , i co ? wszystko się zgadza .

Jelly

a czytalas to co ty napisalas zanim ja napisalam post ze slowem na s*** to byla moja odpowiedz za to ze mnie obrazilas

Regan_McLeod

czytałam .

Jelly

wow

Jelly

a , i rozumiem , że próbujesz się bronić (tylko przed czym... przed prawdą ?) , ale to na marne .

Jelly

napewno nie przed toba nie mam takiego zamiaru i ta dyskusja z toba ktorys wieczor z rzedu nie ma sensu

Jelly

a co ma do tego ,,niezwykle długie , rozwinięte , i pouczające słowo''typu... ,,wow'' ? widać , że nie masz już co pisać...

Jelly

najpierw może , dopracuj , gdzie i JAK stawia się przecinki . bo ten post wygląda jak monolog niedorozwiniętej 6-latki... tak samo błędy , prawie w każdym wyrazie...

Regan_McLeod

bo stukanie dla ciebie w klawiature nie ma sensu zreszta nikogo tutaj nawet juz nie ma
nawet mruimrau dala sobie spokoj