powiem szczerze, że dzisiejszy odcinek był kiepski ;) cała ta historia z Gidionem, szkołą magii jest dla mnie nie poważna szkoda że scenarzystów nie było stać na ciekawszy pomysł... a jakie jest wasze zdanie?
Zapraszam do dyskusji :) pozdrawiam!
Do Alysski: Kochanie, a ty nie wiesz co to znaki przestankowe, i nie wiesz że rodzina to świętość, bo obrażasz rodziców innych;) Pewnie dlatego, że sama nie masz szczęścia w rodzinie, przykre...
Oj miło, miło ;) W ogóle to beznadziejny pomysł był z tym rozstaniem Piper i Leo. No ale przynajmniej się jeszcze zejdą ;))
No bedzie co ogladc :)
Tylko roche mi szkoda leo , ze nie bedzie juz starszym ani duchem swiatlosi , ale przynajmniej widac , ze piorytetem jest dla niego rodzina xD .
Juz nie bedzie cicho ;)
Moim zdaniem Paige ma teraz najlepszą fryzure (bo to co ma w sezonie 8 to mi sie nie podoba i ta grzywka) :/ a Phoebe to zawsze dobrze wygląda (jak dla mnie to w sezonie 6 też) najgorzej to chyba jej było we włosach z sezonu 1 (takie jakiś dziwne moim zdaniem). Potem już tylko lepiej.
Jak byla Prue to odcinki byly inne teraz sa takie wyrafinowane .
Traz jak czarodziejki nie maja ducha swiatlosci to moglaby nim byc prue , ale nie bedzie szkoda .
no masz rację... ja bardzo bym chciał aby Prue była ich duchem światłości no ale niestety tak nie będzie:(((
No a jesli wierzyc plotkom to wszystko przez faceta ach ...
... no , ale gdyby sie nie poklocily to nie bylo Paige a ja tez lubie .
Tylko nie myslcie , ze nie lubie Prue bo lubie :) .
Tylko jedno jest glupie , ze nie moga sie pogodzic bo gdyby Prue byla ducem swiatlosci to zwiekszyla by si ogladalnosc bo niektorzy przestali ogladac odcinki z Paige , no ale coz trzeba zyc dalej :) .
Fakt szkoda, że najstarsza z sióstr się już nie pojawia. A co do kłótni, słyszałem, iż pogodziły się, ale było już za późno by wrócić Prue. Niestety, bo jak Prue pojawiałaby się w serialu, to jej śmierć wyszłaby nawet na dobre.
Ale jak to na dobre bo nie rozumiem ??
Ale fajnie by bylo gdyby Pue sie pojawila nawet jako duch przywolany przzez siostry :) .
Poznalaby Paige :) .
Właśnie o to mi chodzi. Nie tylko zwiększyłoby to oglądalność, ale Prue i Paige poznałyby się i mogłoby to bardziej rozwinąć fabułę. Jedna pomagałaby drugiej i tak dalej. Może Prue zostałaby starszą, albo coś.
no moc Prue jest świetna:) szkoda że nie wystapiła jako duch światlośći? albo gościnnie pare razy... pozatym dużo osób przestało ogladać serial po odejściu Prue ja dalej oglądam ale jednak udczuwa się niedosyt;d
Ja tam zadnego niedosytu nie odczuwam bo obie lubie :) .
Tylko nie kryje tego , ze chcialabym aby Prue byla Duchem swiatlosci .
I tak jak mowilam byla by wieksza ogladalnosc bo niektorzy tesknia za Prue :) .
Teraz tzn. odcinki z Paige sa takie bardziej skomplikowane niz te z Prue .
Rany... ale sie ten temat rozrósł.... i ciągle sie zmienia :D
Prue nie mogła by być Duchem Światłości bo z tego co pamiętam to wiedźmy nie mogą być Duchami Światłości,tylko śmiertelnicy, no ale dla "the Charmed One" mogli by chyba zrobić wyjątek jakby co ;) (czytałam nawet pare fan ficków gdzie Prue była Duchem Światłości Wyatta albo Chrisa) :D
Ja tam ją lubiłam ale czasem mnie wkurzało to że praktycznie zawsze to ona musiała być najlepsza i ratować sytuacje, nie dawała pola do popisu reszcie.
W Paige mnie z kolei wkurza to że ona zawsze "ja sama, ja sama, nie wtrącajcie sie" :/ no ale z drugiej strony Paige nie jest tak "idealna" jak Prue i popełnia więcej błędów a dzięki temu jest większe pole do popisu dla scenarzystów, z Prue to by było całkiem inaczej i kto wie czy serial by tyle pociągnął (przeciez nie ma gwarancji ,ze inne sezony by były takie dobre jak pierwsze 3, nawet z Prue, w końcu każdy serial najlepszy jest na początku) ;)
Do Aniki :)
Co do tematu to fakt rozrosl sie , ale to dobrze nie trzeba nowego zakladac ;P .
No a co do tego , ze doszla Paige zamiast Prue to uwazam , że gdyby nie doszla Paige to gdyby nie doszla to faktycznie mogloby byc mniej ciekawie . :(
No bo samo to , ze nowa czarodziejka nieumiejaca sie poslugiwac swoimi mocami to bylo cos :D .
I uwazam , ze obie fantastycznie graja :) .
Według mnie jest piękną kobietą, czasami jak oglądam Charmed to mam wrażenie, że nie przybywa jej lat, jakby była nieśmiertelna.
Moim zdaniem Piper jest piękna(zresztą jak wszystkie z czarodziejek, to był jeden z powodów dla których zacząłem oglądać serial), co prawda zaszła w ciążę, która nie zawsze działa na urodę jak na leży, niestety, ale według mnie na Piper zadziałała idealnie, zwiększając jej wspaniałość. A wam jak podoba się obecna Piper?
Bardzo ładna, najlepiej jej w sezonach 4 i początku piątego (bez brzuszka;)) oraz 7 i 8.
Piper ma specyficzna urode:) jest piękna kobietą:) również pozostałe siostry Prue, Paige, Phoebe, są również bardzo ładne:)
No to teraz ja wyciągam temat ;)
Jak sie wam podobał dzisiejszy odcinek??? Pisać! ;)
Mnie sie podobał (jeden z lepszych w tym sezonie) :) najlepsza była Piper z tekstem: "Ubierz się kobieto, to serial rodzinny" normalnie spadłam z krzesła ;) fajne tez było potem, jak Leo darł się na tego demona a Piper: "Wygarnij mu Leo!" :) hahaha... Piper rządzi ^__^
a co sądzicie o bojowym Leo (ciągle rzuca tymi piorunami)? Leo Wyatt może Ty powiesz co myślisz o... Leo? ;) hahah... ;)
Dzisiejszy odcinek był super, Lady Godiva też:) Bardzo ciekawy...
A ten tekst o serialu rodzinnym to mnie powalił:P
a wieć jako Leo Wyatt;D powiem że bardzo podobał mi się dzisiejszy odcinek;) i ogólnie 7 sezon robi na mnie bardzo dobre wrażenie! ciągle coś się dzieje;) akcja za akcja;) no a co do Leo to nerwus z niego;) ale nie ma się co dziwić.. chce bronić swoją rodzine najlepiej jak potrafi;) a wy co o tym myślicie? :))))
a co do Piper;D to również się zgadzam że wymiatała w dzisiejszym odcinku!
co a co:D ale ciekawa ta historia z tą Lady Godiva =>>> POLECAM! http://pl.wikipedia.org/wiki/Godiva
myślałem że to jakiś wymysł;) scenarzystów a jednak taka historia miała miejsce:) BARDZO CIEKAWE! ŚWIETNY POMYSŁ I ŚWITNY ODCINEK;D
zgadzam się z tobą . ale się nie dziwie , ze tak wiele pomysłow na nowe
odcinki . wkoncu swietne aktorki i rezyser .
a ten odcinek był zajefajny . szczegolnie pod koniec gdy Phoebe
wyjechała naga na tym koniu .
a i strasznie ładne jest to dziecko co gra Wyattka . !
no . ciekawe co nas czeka w następnym odcinku . :* już niemogę się
doczekać .
ja czytałem krótki opis;D i również zapowiada się ciekawie!!! :)))) oto link => http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez7/703.htm
dzięki . przeczytałam i jestem pod wrażeniem . heh ^ czarodziejki jako
nastolatki . świetnee .
chciałbym już to zobaczyć;) ale musimy poczekać 7 dni:)) jednak zwróce uwage na to że dużo osób źle pisało o 7 sezonie natomiast jest on o niebo lepszy od 5 czy 6 ;D
dokładnie . ta cała historia o avatarach zapowiada się nieźle .
nierozumiem tych , którzy tego nie dostrzegają . dla mnie każdy sezon
był świetny . a ten wydaje mi sie , że będzie ponad to .
fakt każdy sezon jest inny:) i wnosi co innego:) nie wyobrażam sobie:) że któregoś dnia w sobote nie będzie charmed:) bo dobiegł końca 8 sezon:)
no tak . ja też to moj ulubiony serial . jeszcze 2 sezony i koniec ; /
ja tego nie chce . czytałam , że ostatni odcinek 8 sezonu ma być świetny
:)
mój również:) ulubiony!
a jakby policzyć odcinki do końca to nie zostało ich wiele! no ale wszystko kiedyś się kończy...
ja również czytałem co pisali inni tzn: Ci którzy oglądali i podobno odcinek jest świetny!!! :) można by obejrzeć na youtube;D ale wole ogladać po kolei;D
ja też . chce miec niespodzianke . hehe . !
i czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki :*
lubię oglądać też powtórki o 12.00 ale teraz nie bede mogla bo koncza mi
sie ferie i od poniedziałku ide do szkoly ; / a szkoda .
no ja niestety też do szkoły:/ i no ogladanie odcinków o 12 odpada... a tak przy okazji? to o 12 leci już 4 sezon tak??? i tak po kolei? 5 6 ???
no tak . ostatnio był odcinek 1 z 4 sezonu :) superr . i potem bedzie
tak pokolei . xdd
ja idę już spać . bo się wczoraj niewyspałam . dousłyszenia jutro .
dobranoc :)
Kurde... coraz węższe te ramki na odpowiedzi.. :/ ktoś umie coś z tym zrobić?
A co do sezonu 7 to ja powiem tak - na razie jest fajnie, bo jest, ale potem to zamieszanie z Avatarami jest nudnawe (jeśli o mnie chodzi) ale kiedy sie skończy znowu będzie ciekawie... na razie scenarzyści odeszli od formy "mroczniejszego" Charmed jakie mieliśmy okazje oglądac w sezonie 6, no i dobrze zrobili!
A co do małego Wyatta to fakt - to dziecko jest słodkie! *_* A zobaczycie jaki słodki będzie mały Chris kiedy troszkę podrośnie! Udały sie Piper dzieciaki, nie ma co ;) W ogóle to w tym odcinku rozwalił mnie jeszcze tekst Leo jak powiedział że Chris marudził ale jak Leo poszedł unicestwiać demony to to go uspokoiło, hahaha...nie ma co, prawdziwe dziecko Czarodziejki XD
A niedługo zobaczymy gościnnie większą wersje Chrisa ^__^ szkoda tylko że tak krótko :(