Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Która Czarodziejka według Was jest najlepsza? Dla mnie jest to Phoebe. Jest wesoła i naprawdę super...No i podoba mi się jej związek z Colem...

Lady_From_Burton_World

No właśnie... I cieszę się, że ktoś mnie rozumie :D Już dzisiaj kolejny odcinek. A ja zapraszam na "Pogaduszki na temat odcinków", to sobie podyskutujemy :D Pozdrowienia dla wszystkich...

phoebe_4

wiec...
1.to oczywiscie Prue, najstarsza i najlepsza z czarodziejek
2.piper- teraz najstarsza, ale troszeczke sie robi zgryzliwa...
3.paige- nie wiem czmu:P
4.phoebe, njmniej ja lubie

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

Phoebe jest po prostu boska jako Phoebe. Alyssa Milano jest taka jak Phoebe czyli THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

zgadzam sie z Phobe nie ma co przezywac Prue chcociaz byla moja najlepsza postacia w Charmed ale no coz nie ma co przezywac tzreba zapomniec moze nie calkowicie bo byla ona napewna bardzo wazna postacie ale juz jej nie ma .Trudno stalo sie cieszmy sie ztym co mamy

Charmed Forever

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

U mnie na pierwszym miejscu jest piper, na drugim trzy jej siostry

Phoebe_Piper

A rzeczywiście Piper jest bardz fajna. No i bardzo ładna. Super moce i super siostra :D

ocenił(a) serial na 8
phoebe_4

Ja wolę Phoebe,jest super,reszta jest u mnie na drugim miejscu

izabelaxxx

Ja chyba też najbardziej lubie Phoebe xD
pozdro dla fanów Charmed :*

phoebe_4

Ja bardzo lubiłam Prue, a teraz najbardziej lubię Paige. Piper też jest ok. a Phoebe jest okropna.

Pzdr. for all :*

NeutralGin

Dlaczego sądzisz, że Phoebe jest okropna? Jest taka wesoła i miła...Teraz jeszcze ta szaleńcza miłość z Colem... Ja tam ją lubię.
Pzdr

phoebe_2

ja lubie wszystkie czarodziejki, ale moja ulubiona jest Prue, potem Paige i Piper potem Phoebe :P

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Jak już odświeżony został ten temat to pokaże swój ranking;)
Paige - za świetne moce
za to, że czarowanie jest jej ogromną pasją, a charakter diametralnie zmienił się (oczywiście na lepsze) w sezonie 5
za humor, który wnosi do serialu
moim zdaniem jest też najładniejeszą czarodziejką w dalszych sezonach ( w 4 nie, bo jakoś tak dziwnie wygląda;))

Phoebe - za jej związek z Cole'm;)
za żywiołowość i spontaniczność
również wiele humoru wnosi do serialu
denerwują mnie jej ciągłe romansidła w dalszych sezonach

Piper - moim zdaniem ma najlepsze moce
jej związek i jej miłość do Leo są niesamowite;)
po śmierci Prue jej charakter również się zmienił (stała się najstarsza i automatycznie najbardziej odpowiedzialna)
denerwuje mnie to, że czasem szybko się poddaje

Prue - miała najlepsze moce była najsilniejsza
zawsze opiekowała się siotrami, zawsze miała plan i czuwała nad sytuacją, dlatego ciężko im było po jej śmierci
nie wiem, ale jakoś zawsze lubiłam ją najmniej a za co to pisałam w innych tematach i nie będę się powtarzać;)

Lovely_Paige

jesli chodzi o Phoebe to od keidy była z Cole'm stawała sie egoistyczna, nie az tak abrdzo ale z odcinka na docinek coraz bardziej az wiadomo co byyło w ostatnich 3(?) lub 2 odicnkach 4 sezonu :P

Lovely_Paige

Ja najbardziej lubię phoebe. najwięcej przeszła, ma najfajniejsze moce,jest zabawna i najładniejsza. Niedziwię się że po odejściu shaneen
jest pierwsza w czołówce.

phoebe_4

ja nienawidzę phoebe !!! jest straszną egoistką i stroi humory !! samolub . jak jest z colem to gdyby te czarodziejki istniały na prawdę to bym zabiła ją i tego jej ,,colusia'' ,,pierdusia'' !!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

boski post <lol> ja lubiłam jej związek z Cole'm bo wtedy serial był o wiele cieklawszy niż we wcześniejszych sezonch, ale to, że Phoebe stała się egoistyczna (jeszcze bardziej niż była) to fakt. Paige jest coś nowego na twoim blogu?? Podaj jeszcze raz adres jakby mogła, bo gdzieś mi się zapodział a nie chce mi się szukać;)

Lovely_Paige

http://charmed-paige.blogspot.com/

to adres mojego bloga . jest duuuuużo nowych rzeczy ~! no i wygląd jest inny niż poprzednio . bardziej go rozbudowałam

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

ooo supcio jest dużo zdjęć naszej kochanej Paige;) a jak chcecie to dałam już nowy odcinek mojego sezonu 9. Czytajcie! Zapraszam!

Lovely_Paige

a masz jeszcze rose jakiegoś innego bloga ???chętnie zajrzę i skomentuje !!!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

nie a na tamten nawet nie mam za bardzo czasu żeby zaglądać;) dlatego swoje odcinki publikuję tutaj;) a ty Paige jednak nie piszesz sezonu 9 ?? Jeśli tak, to wielka szkoda...

Lovely_Paige

po prostu nie mam czasu na 9 sezon . może kiedyś .nie wiem pożyjemy zobaczymy...jednak nie traćcie nadziei !!!być może napiszę go za parę tygodni . nie wiem no

phoebe_4

Wszystkie cztery są super ale najbardziej to chyba Paige:)

ocenił(a) serial na 8
xDDDDD

Dla też mnie wszystkie są fajne, ale jak bym musiała wybrać to na pewno wybrałabym Prue.

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

Od mojego pierwszego odcinka Charmed najbardziej polubiłam Phoebe i tak mi już zostało. Tylko cały czas mi brakowało dla niej jakiegos fajnego chłopaka. Jak się pojawił Cole to juz wogóle...miodzio. Uwielbiam ich.
Na drugim miejscu Piper(wcześniej niezbyt ją lubiłam ale powiedziała wiele miłych rzeczy o Cole'u i mój stosunek do niej się zmienił)
Prue i Paige lubię tylko troszkę bo zawsze nienawidziły Cole'a.
Dopiero teraz zauważyłam, że wszystkich postrzegam przez stosunek do Cole'a,ale nic na to nie poradzę, najbardziej go lubię.
pzdr;*

Bellamy

na początku napiszę, za co lubię czarodziejki:
a) Prue; za wierność, inteligencję, opiekuńczość
b) Piper; za wierność, wrażliwość, troskliwość
c) Phoebe; za pogodę ducha, żywiołowość,
d) Paige; za poczucie humoru, szczerość

Wychodzi na to, że najgorszą czarodziejką jest Phoebe a najlepszymi reszta.

marek_lit

Najgorszymi Phoebe i Paige*
Przepraszam za błąd.

ocenił(a) serial na 10
marek_lit

Aż się dziwię jak mogłam kiedyś nie lubić Piper. Przecież ona jest świetna! Teraz ja uwielbiam;P Jest u mnie na drugim miejscu zaraz po Phoebe;) ;*

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Phoebe jest boska tylko szkoda właśnie że nie ona w serialu stałego związku z jakimś facetem to co było z Colem było wielką pomyłką chociaż na począku był w porządku. Żal mi Phoebe za to że jest nieszczęśliwa:(

My_lover___Holly

Prue jest najlepsza ;**

Blair

Prue ioczywiscie i bezsprzecznie. co do wyglądu to juz kto jaki ma gust, i charakteru tez, ale co dot ego ze jest najsilniejsza nie mzomey sie sprzeczac, poniewaz nie raz bylo tak ze piepr lub phoebe lub i piepr i phoebe byly w taraptahc angle skads wybeira prue telekineza wszytskich powala itd, jestem pewien ze gdyby byla nadal z paige takze bylaby nasilniejsza, najslabsza jest phoebe

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Według mnie każda z czarodziejek ma to coś w sobie i wszystkie są na swój sposób zajebiste!
Ja najbardziej lubię Piper, jest taka śmiechawa xD i fajoska! :)

ocenił(a) serial na 10
sylwii9_2

Alyssa: to co było z Cole'm wcale nie było pomyłką! Sama Phoebe mówiła (Which way now),że "widocznie sama miłość nie wystarczy" a w najbliższym odcinku (15.03) powie mu, że mimo iż już nigdy nie będą razem to ona nigdy nie przestanie go kochać(to będzie pod koniec odcinka).
pzdr

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

tak to było śliczne, a Cole to najlepszy z jej facetów xD i mi teraz będzie bardziej żal Cole'a niż Phoebe;)

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

mi zawsze najbardziej żal było Cole'a;/;/;/;/.......................
Pheobe mnie teraz denerwuje.

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Ojjj... denerwuje to mało powiedziane;D nie no Pheobe beznadziejnie sie zachowuje... ;/;/;/ A Cole hmmm...^^ boski jak zawsze:D

ocenił(a) serial na 9
Lovely_Addie

ja żałuję że wątek Cole'a przeciągnięto az do połowy piatego sezonu i to nie dlatego że go nie lubię,ale skoro scenarzyści postanowili że oni nie beda mogli byc razem, to mogli zakończyc to w tym czwartym sezonie kiedy Phoebe go unicestwiła.Przeciągając,pozostawili niesmak po Cole'u,którego przeciez chcemy dobrze zapamiętać.

oliwka2324

mi podobal sie ten watek z colem po 4 sezonie

cole bedzie jeszcze w 7 sezonie

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Oliwka77,masz całkowita rację. Skoro i tak już nie byli razem to po co to przeciagać? A tak to pozostał własnie taki niesmak....

A co do tematu:
ZAWSZE, od samego początku najbardziej lubiłam Phoebe,juz to wczesniej pisałam,ale dzisiaj zdałam sobie sprawę że juz tak nie jest. Teraz uwielbiam Piper i jest ona u mnie na 1 miejscu. Jest piekna i bardzo zabawna,najbardziej wrażliwa,ma świetne moce. Żałuje tylko że jest z taki ciapciakiem jak Leo;/ Mogli jej dać kogoś lepszego.

pzdr dla wszystkich fanów/fanek Piper;* i całej reszty;* + special4paigeandmartulki;*;*;*

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Wszystkie siostry są na swój sposób świetne, lubię wszystkie, ale najbardziej Phoebe i Paige. ;)
Są zabawne, a Paige ma świetne miny i teksty ;))

ocenił(a) serial na 6
phoebe_4

dla mnie najlepsza jest Prue :))) mm ;p uwielbiam Prue, zawsze wiedziała co robić, opiekowała się siostrami, starała się żeby czuły się jak najlepiej i miała taką świetną moc, była taka pewna siebie i myślę, że to wszystko najbardziej mnie przyciągnęło, ta jej idealność! :)) buziaki ;*

JustFurious

Phoebe. Jest zabawna, dowcipna, ma fajne docinki. Jeśli zbaczając z charakteru to świetnie się ubiera i uśmiecha :)
Potem lubię Prue, Piper i Paige :)

P_Halliwell

Też najbardziej lubie Phoebe ;) Potem Paige , Prue i nakońcu Piper ;]

ocenił(a) serial na 10
Blair

Wygląda na to że Prue ma najwięcej fanów:D
odemnie również ogromny głos na Prue :D uwielbiam ją :]

phoebe_4

czesc wszystkim. Mam na imie Dorota mieszkam w Płocku, mam 25 lat i bardzo lubie serial czarodziejki. A z głownych sióstr czarodziejek najbardziej lubie prue i piper. sa najlepsze jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

u mnie na pierwszym miejscu są: Prue and Pipier a na drugim zaraz po nich Pheobe i Paige...ogladam sobie od wczoraj od 1 odcinka w internecie... :)

grzesiek134

Moim zdaniem najlepsza jest Prue ;D Szkoda że już nie gra :(

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Najlepszą czarodziejką jest zdecydowanie Prue. Zgadzam się z Shannen szkoda że już nie gra, to wielka strata dla serialu.

_Soledad_

Fajnie że się ze mną zgadzasz ;* :) Ja również z Tobą bo to naprawdę ogromna strata :( Buziak dla Ciebie :**

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Dzięki za buziaka ja również wysyłam parę do Ciebie :*:*:*:*:*
i dodaję Cię do ulubionych:*:*

_Soledad_

Dziękuje bardzo :* :) Ja również dodaje Cię do ulubionych ;D :)