Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Zacytuję fragment najnowszego "Świata Seriali":

"Zniszczyła związek Doherty z Markiem Wahlbergiem, McGowan z Ahmetem Zappą i Combs z Brianem Krause"....

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

CZYŻBY ALYSSA W REALU BYŁA TAKA JAK PHOEBE W DZISIEJSZEJ POWTÓRCE "SIN FRANCISCO" ? :P xD

Bellamy

Możliwe :D

P_Halliwell

Po pierwsze Holly nigdy nie była z Brianem;]
Po drugie nie wiem dlaczego , ale przetstawili Alysse w strasznym świetle ;/ Jakby była tą najgorszą..

Blair

Przypominam ,że Holly i Alyssa do dnia dzisiejszego są dobrymi przyjaciółkami, a tak jak było mówione, HMC nie była z Brianem (btw to Alyssa była jego dziewczyną)...

ocenił(a) serial na 10
latios

Z tego co ja wiem to Alyssa kłóciła się tylko z Shannen o kontrakt i o Cole'a

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

no to nieźle, ale czy wierzyć tej gazecie, czy nie;)
a co do Rose, to Zappa odszedł do Selmy Blair a nie do Milano

P_Halliwell

Tam były same kłamstwa ;D

Że niby Alyssa przyszła naga do Juliana... heh ;) - To nie jest prawda!!!

Ciekawe jakie mają źródło tych informacji..

Pozdro ;****

P_Halliwell

Nie można wierzyć we wszystko, co piszą w gazetach ;]. Obsmarowywanie sławnych ludzi jest ich głównym zadaniem ;D A czy jest to zgodne z prawdą - to już się mniej liczy.

DMK_

zgadzam sie z DMK ale nie w pelni ...Kzżda gazeta ma tez troche prawdy a ja o czarodziejkach chce wiedziec jak najwiecej(A bym zapomniala mialam juz tu kiedys konto ale mi sie skasowalo;P )

Pozdrawiam wszystkich fanow Holly Marie Combs...xd...;P

Piper_3

a skąd wiecie czy to nieprawda ??

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Jeśli chodzi o to że Alyssa przyszła do szatni do Juliana to się jej nie dziwię;)Takiego faceta mieć pod nosem..he,he
A to co piszą w gazetach...prawdy nigdy się nie dowiecie,nie było was przy tym a gadać czy pisać to sobie mogą,to aktorzy i robią różne rzeczy żeby o nich więcej pisało w gazetach i tyle;)