Musialam zrobic temat bo to chyba moj ulubiony odcinek w 5 sezonie, byl po prostu swietny iz teog co wiem ogolny plan odicnka wymyslil Brain Karuse:P a wam sie podobal ;pp ja na kompie juz go z 3 miesiace tmu widzialama le dzis tez ogladalam ^^
Ja go niestety nie widziałam :( Ostatnio opuściłam już chyba z 5 odcinków :( A który był dziś odcinek??
nie apmeitm ale byl super. jak piper byla niewidoma, phoebe glupa a paige niema z teog wyszla fajna komedia anwet ;p
Odcinek fajny, ale polsat daje takie tłumaczenia, że głowa mała.
Nie wierzę, że ta siwa babka nazywa się "Starucha". Nie wiem jak dla was, ale dla mnie to komicznie wyglądało.
Crone* z ang. starucha, stara baba, starowina, staruszka.
Także tłumaczenie dokładne i prawidłowe ;) a że brzmi "egzotycznie" no cóż... ;)
*(gdy Phoebe czytała księgę cieni, można było ujrzeć opis i wygląd "staruchy" - Crone) ;)
Pozdrawiam ;)
dzisiejszy odcinek byl naprawde fajny:))) szczególnie podobała mi się Paige:D która na naprawdę śliczny glos:D no i jej suknia w której śpiewała na koniec serialu była śliczna!
do mojekochanie widze ze znowu zmienilas nick z mrumrusi na ten czemu wszyscy tak czesto zmieniaja nicki?
ja caly czas chyba bede miala ten sam
Wy co tak cicho? w ogole zauwazylam ze sotatnio tutaj malo uzytkownikow, Jelly odtraszylas ich keidys tutaj kilkadziesiat osob bylo
Jelly napisała na blogu, że wyjeżdża i wraca w czwartek :D Nareszcie będzie spokój przynajmniej przez te pare dni :)