Dowiedzą sie o tym w ogole? Chris powie im kim on sam jest i kim bedzie Wyatt? bo w sumie zaczelo sie robic ciekawie :) tylko ostatnio jakos tak smutno u Czarodziejek: Paige i Pheobe sie wyprowadzily, a Piper i Leo są osobno :( Wlasciwie, to nie rozumiem Piper: zerwala z Leo, bo chciala miec normalne zycie, a Leo jako starszy raczej by go jej nie zapewnil, ale przeciez i tak ciagle wysiaduje i nich w domu :D
Chris przybył z przeszłości, żeby uratować Wyatt'a bo ten, gdy dorosnie przejdzie na "ciemna strone". W zeszlym tygodniu gdy Chris na chwile wrocil do przyszlosci mozna bylo to zobaczyc na wlasne oczy :)
Dobra mogę Wam troche pospoilerować. JEŚLI NIE CHCESZ WIEDZIEC CO ZDARZY SIE DALEJ NIE CZYTAJ! Wyatt w przyszłości jest zły a stało się tak przez jakiegoś "demona" (przynajmniej tak Chris sądzi) Chris jest jego bratem i przez to całe zło które jest w jego przyszłości stracił matkę. Chce naprawić ją dlatego cofa się w czasie do momentu gdzie Wyatt jest mały i udaje przed siostrami białego promienia. Ale wkońcu wyjdzie najaw kim tak naprawdę jest Chris a Wyatt zostanie porwany przez osobę której zaufały siostry. Okaże się że Wyatt stał się zły przez przebywanie w podziemiu gdzie zaciągnęła go ta pewna OSOBA (nie zdradze imienia to by popsuło niespodziankę) ;) Jednak siostrom i Leo udaje się go ocalić, Chris umiera ale w tym samym czasie rodzi sie jako mały bobas ;)
a mnie interesuje kiedy to bedzie w TV? mam nadzieje ze juz niedlugo!! a, i wielkie dzieki za newsa, ja tam lubie spoilery bo wcale nie psuja mi ogladania!! :)
mi też:P nie psują oglądania:)) przynajmniej chce jak najprędzej zobaczyć ten odcinek:))) Palafka:P napisz komu siostry zafaly a on porwał malego:))
też widzialam te odcinki. zatrzymalam sie po polowie 7 sezonu i nie ogladalam gdzies tak od sierpnia. znudzilo mi sie to... moze nieldugo powroce do ogladania charmed ale narazie nie mam checi na ogladanie. conajwyzej czasem w polsacie. pozdro :)
dobra już mówię. ;) Siostry w szkole magii poznały jej dyrektora i tym samym dawnego mentora Leo - Gideona. To on porwał Wyatta. Uważał że tylko zniszczenie go uratuje świat. Jednak gdy zabrał go do podziemia (zrobił to za pomocą bardzo sprytnego planu w którym brał udział też Barbas) nie był w stanie zabić Wyatta gdyż ten był za silny. Właśnie przez to bronienie się przed Gideonem i uciekanie przed nim zmieniło Wyatta w złego. A siostry i Leo Gideona lubili i ufali mu. Udaje im się ocalić Wyatta jednak umiera Chris. Ale jak już mówiłam rodzi się jako bobasek ;). Po tym wszystkim Leo wpada w załamanie psychiczne (nie wie komu ufać Gideon był jego przyjacielem i dawnym nauczycielem)i chce zrobić wszystko byleby tylko zabić Barbasa. I wtedy pojawiają się Avatary .... ale to juz inna historia ;)
to jest ostatni odcinek 6 sezonu. na dodatek podwójny a polsat emituje tylko jedna godzine tygodniowo ;/
ktory sezon leci teraz na polsacie?5 czy juz 6?z tempem polsatowskim to jeszcze dlugo poczekamy na te odcinki...
To może sie wtrącę do dyskusji :) teraz na Polsacie leci sezon 6 (o ile sie nie mylę było już 11 z 22 odcinków..chyba...mogłam sie pomylić o 1) ;)
a co do wcześniejszych postów to dodam jeszcze że Gideon był/jest Starszym więc to że próbował zabić Wyatta było tym bardziej wielkim szokiem (no i zaskoczeniem) dla Leo, sióstr, Chrisa no i telewidzów oczywiście ;)
W ogóle moim zdaniem sezon 6 jak to sie mówi "wymiata", jest bardzo oryginalny i zaskakujący. No i świetna postać Chrisa (a jako kobieta musze tez wspomnieć że miło sie na niego patrzy) ;) ^_^ szkoda że dorosły Wyatt pojawił sie tylko na chwile...to był bardzo intrygujący pomysł...
Pozdrawiam ;)