Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

jutro (11. lipca) o 9:30 ostatni odcinek z udziałem Shannen ;( to takie smutne.Ona była moją ulubioną czarodziejką :(

Joan_of_Arcadia

Nieeeeeeeee! Ona jest najfajniejsza! Chyba przestanę to oglądać..... Napisać do reżysera!

ocenił(a) serial na 10
katte13

Zdajesz sobie sprawę z tego ze ten serial dawno się skonczył a to są powtórki? :) Więc tak na wszelki wypadek gdybyś nie wiedziała to ci piszę i pozdrawiam:]:]

Bellamy

Rzeczywiście ciężko jest się przestawić. A właściwie który to odc. i sezon jest jutro?? a który będzie leciał w sobotę? pytam fanki/ fanów, bo telegazeta i net to niekoniecznie całkiem pewne źródła:)

Joan_of_Arcadia

Sezon 3 odcinek 22 (ostatni)
Od poniedziałku sezon 4 z Paige (yeah ;D)

Freaky_Phoebe

A w sobotę 15 odcinek 5 sezonu Baby's First Demon

Lina_senpai

no szkoda że Prue dziś umrze:/ moim zdaniem to nie sprawiedliwe Phoebe powinna odejść... a nie Prue... ale to i tak szczegół..... pozdrawiam!

Leo_Wyatt

To smutne... Prue jest taka troskliwa. Szczególnie straszna scena, gdy Piper jest w szpitalu... :(

P_Halliwell

Ale zakończyło się tak dziwnie jak się czas cofnął... To w następnym odcinku będzie dalszy ciąg jeszcze tego z cofnięciem czasu, czy ona już nie żyje? Przyznaje szczerze, że tych odcników ze śmiercią Prue i pogrzebem nie oglądałam wcześniej.

Speak_

W poniedzialek bedzie odcinek juz jak prue nie zyje i bedzie jej pogrzeb i na pogrzeb przyjdzie paige i tam phoebe bedzie miala wizje ze shax bedzie chcial zabic paige ale ja uratuja.

Regan_McLeod

Mnie też zdziwiło zakończenie ;/

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

http://youtube.com/watch?v=dtU6i-c1a48

w tym fragmencie pod koniec jest jak Phoebe i Leo wracają z Podziemia i Leo uzdrawia Piper ale dla Prue jest już za późno. To jest clip zrobiony przez kogos ale kiedyś widziałam oryginalny fargment odcinka z tym, tylko teraz nie mogłam znależć, Jak znajdę to wkleję. Bo w oryginale tak było, nie wiem czemu wycieli tę scenę....

Joan_of_Arcadia

:(( dzisiejszy odcinek był straszny... scena z Prue i Piper w szpitalu była straszna aż się poryczałem!!!! szkoda że prue umiera;(((((((( to mója ulubiona aktorka i powinna grać dalej.... DZISIEJSZY ODCINEK BYŁ STRASZNY;((((((((((((((((((((((((( BIEDNA PRUEEEEEEE:(((((((((((((

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

NIENAWIDZE tego odcinka...;(;(;( to jest takie nie fair ze Prue umiera!! ja juz tego chyba nie bede ogladac :/
;(;(;(;(;(;(

Prue_Halliwell

zgadzam się!też uważam że to nie fair że Prue umiera ;( choć do Paige się już zdążyłam przyzwyczaić,ale tęsknię za Prue :(

ocenił(a) serial na 10
Joan_of_Arcadia

odcinek smutny ale ciekawy i dorbze wyrezyserowany(tak anwiasemt en odcinek rezyserowala shannen d. :P)

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

a ten filmik zakonczeniowy rpzez fana byl nierpawidlowy bo za 2 razem tam nie bylo Phoebe

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

właśnie o to chodzi ze w oryginale Phoebe i Leo się tam pojawili ale ta scena została wycieta i jej nie pokazali xD

Bellamy

dzięki za podanie kolejności odc:) a dzisiejszy, był naprawdę niesamowity...

dagus90

A ja dla odmiany się nie zgodzę, uważam że osoba która pisała odcinek powinna zostać ścięta koszmar, zagmatwane, wymyślone na poczekaniu, masakra...

ocenił(a) serial na 8
latios

Mnie się wydaje, że ja oglądałam odcinek, w którym ta scena nie została wycięta... Chyba że mam jakieś zwidy :)

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Może go widziałaś na youtube bo ja tez tam go widzialam:)