PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Dobrze sie to ogląda
Dobrzy aktorzy

ocenił(a) serial na 10
bucak

Po czym stwierdzasz ze to są bajki ?

ocenił(a) serial na 8
bartuha01

Nie wiem po czym kolega ale ja po tym,że główni bohaterowie są cyborgami,którzy wyjdą cało z każdej sytuacji.

ocenił(a) serial na 10
Kuba1812_1996

w takim razie film ma sie zakończyć na pierwszych odcinkach bo zaraz muszą zginąć ? Byli tacy ludzie (albo nawet jeszcze są) którzy walczyli za Polske i jakoś przeżyli wojne

ocenił(a) serial na 8
bartuha01

Uwierzę w odbijanie więźniów Pawiaka,w zamachy na szychy Gestapo,ale ciężko mi uwierzyć np. w to,że jeden z cichociemnych będąc na UB nie zostaje zamordowany tylko tak po prosy żywy wrzucony do kanału skąd ratuje go kloszard. to tylko przykład na brak realizmu serialu.

Kuba1812_1996

To nie chodzi o kloszarda,tylko tak jak pisalem wcześniej, nierealne jest przeżycie człowieka w takiej sytuacji,gdy ani nie udusi się zapakowany jak mumia ani upadek go nie dobije,ale trudno się mówi i ogląda się dalej.Śmieszne jest też to,że nie zamyka się pokoju w którym są 3 skrzynki złota,ale no cóż...Reszta jest do przełknięcia.Jest wiele też ciekawych sytuacji,dzięki czemu zapomina się o wpadkach.Ale kanału nie da się zapomnieć..

ocenił(a) serial na 10
Kuba1812_1996

Następna bajeczka to przeżycie rudego i ciekawe jakim cudem znalazła sie w szpitalu?

użytkownik usunięty
bucak

Rudej. Cóż to niby za cud, że przeżyła postrzał dziecka i znalazła się w szpitalu?

ocenił(a) serial na 10

Postrzal dziecka?hahahaha a broń z którego strzelal była dziecięca?Było wyraźnie widać.ze dostała.I ubek którego chciała zabić udziela jej pomocy i wiezie do szpitala

użytkownik usunięty
bucak

Dzwiny jesteś. Według Ciebie każdy postrzał musi skończyć się śmiercią? Gdybyś dostał w ramię, to też byś umarł? Ruda dostała gdzieś w okolice lewego obojczyka, to nie jest rana śmiertelna, a to, że strzelało dziecko ma duże znaczenie, bo dziecko to nie snajper, nie celuje między oczy. Nie uważasz, że ten ubek Wachowicz miał jakiś cel w uratowaniu jej? Po tym, jak Ruda poczuje się lepiej, mogą wziąć ją na przesłuchanie i dotrzeć do ewentualnych zleceniodawców. Taka próba morderstwa nie musiała być osobistą sprawą, ale jakąś większą akcją i chyba lepiej wiedzieć, kto podpisał na nas wyrok. Czy minimum logicznego myślenia to naprawdę taki wysiłek?

ocenił(a) serial na 10

To ty nie myślisz logicznie,ubek by ja dobil i wyrzucił na śmietnik albo czekał aż sie wykrywai i zgłosił sytuacje przełożonym a nie wiózł ja do szpitala

bucak

Skąd by wiedział kto ją nasłał? Dzięki temu, że takie sprawy zgłaszał miał szansę na renomę i awans dzięki takim wykrytym akcjom - mógł powiedzieć że sam ją postrzelił. Nie spotkałem się, żeby w podobnej sytuacji zamachowca dobić bez przesłuchania. Nawet zamachowców na głowy państwa i ważne postacie nie zabijano od razu.

bucak

byli ubecy i ubecy, owszem głupi ubek by ją zabił, ale rysio z klany wcale nie jest głupim ubekiem tylko chce się dowiedzieć czemu próbowała go zabić

ocenił(a) serial na 10
andolinis

No właśnie Rysiek wyglada moim zdaniem na takiego telefon ubola

ocenił(a) serial na 10
andolinis

Nadawał by się na tą role gdyby nie był rysiem z klanu.

bucak

Bucak nie dobił jej z prostego względu.Po tym jak wyzdrowieje pewnie będzie chciał ją przesłuchać i dojść do reszty "bandytów" jak to kiedyś władza komunistyczna mawiała.

ocenił(a) serial na 10

Wiem zu tutaj bedzie jak to mówisz ,i właśnie to jest nierealne moim Zdaniem.

ocenił(a) serial na 10

Dziecko by w realnym świecie nie strzeliło, to tylko głupia laska gość mógł ją podejść na milion sposobów, słaby scenariusz z tym zabójstwem.

ocenił(a) serial na 6
bucak

ubek którego chciała zabic udzielił jej pomocy. A co w tym dziwnego, nie wiesz że wszystkie Ryśki to porządne chłopy :)

ocenił(a) serial na 8
marmot18

hahahaha dobre :)

ocenił(a) serial na 10
bartuha01

odbijanie z szucha na porządku dziennym.Akcja w ewenement i wiele innych.Ale gdyby mialobyc realistycznie to by wszyscy niezyli po 3 odcinkach.