Tak szybko? Nie żebym miała coś przeciwko ;P Ja słyszałam, że czwórka ma się zacząć w czerwcu 2011 (bodajże w listopadzie tego roku mają zacząć kręcić nowy sezon).
Też tak myślałam. Najbliższy odcinek jest podany na 1 stycznia na tej stronie, może pomyłka?
W szczegółach odcinków jest napisany tylko rok 2011 - może system FW jeśli ma podany tylko rok emisji, to automatycznie wyświetla 1 stycznia.
Jakiś błąd - każdy nowy sezon każdego serialu startuje przynajmniej rok po premierze poprzedniego czyli czwarty poleci w czerwcu 2011. Nowe odcinki zaczną kręcić dopiero 1 grudnia czyli jest to kompletnie niemożliwe by zdążyli na pierwszego stycznia, bo gdzie jeszcze postprodukcja ewentualne dokrętki i akcja promocyjna.
A ja słyszałam ze premiera ma być w styczniu w związku tymi grubymi milionami które oglądały 3 sezon. Ale kto wie jak to się potoczy. Ja jestem za stycznie (chyba tak jak wszyscy:)
Z tym to akurat nieprawda : zdarzyła się taka sytuacja np. jezeli chodzi o serial entourage (też produkcji HBO) że nakręcili 2 sezony w przeciągu jednego roku.
Trzymam kciuki za TB!
To z pewnością błąd. "Pamiętniki Wampirów" też mają zapowiedzianą premierę 2 odcinka 2 serii na styczeń, a przecież ten odcinek został już wyemitowany jakiś miesiąc temu...
Co do daty premiery, to wystarczy wejść na oficjalną stronę hbo lub poszukać na youtubie filmik, na którym Alan Ball dziękuje widzom za oglądanie 3 sezonu i zdradza kilka drobnych szczegółów na temat 4. Na końcu mówi coś w rodzaju "do zobaczenia latem 2011 roku". Poza tym nie zaczęli jeszcze nawet kręcić 4 sezonu - nie ma opcji, żeby tak mocno przyspieszyli. Może kolejne sezony, ale 4... nie sądzę.
4 sezon ma być dopiero w czerwcu.... Gdzieś czytałam, że jest to termin potwierdzony (niby):) Więc jeszcze troszkę poczekamy:P
Dziś z nudów wpadła mi w ręce gazeta Świat seriali którą zaczełam wertować w pracy i trafiłąm na to że serial będzie puszczany już na początku grudnia.... Dokładnie "...Emisja najnowszego sezonu "Czystej Krwi" już od 4 grudnia w HBO..." :)
Dopiero 1 grudnia zaczynają kręcić pierwszy odcinek, więc nie ma szans, żeby premiera była przed latem. Tym bardziej, że jak dotąd TB ma zawsze ogromną kampanię promocyjną, która przecież nie trwa tydzień :)