Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74874
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

4 sezon

ocenił(a) serial na 7

1 stycznia 2011 roku rusza 4 sezon True Blood w USA. Mam rację?

ocenił(a) serial na 7
Madeleine_filmweb

Tak szybko? Nie żebym miała coś przeciwko ;P Ja słyszałam, że czwórka ma się zacząć w czerwcu 2011 (bodajże w listopadzie tego roku mają zacząć kręcić nowy sezon).

ocenił(a) serial na 7
Bittersweet88

Też tak myślałam. Najbliższy odcinek jest podany na 1 stycznia na tej stronie, może pomyłka?

ocenił(a) serial na 7
Madeleine_filmweb

W szczegółach odcinków jest napisany tylko rok 2011 - może system FW jeśli ma podany tylko rok emisji, to automatycznie wyświetla 1 stycznia.

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

Jakiś błąd - każdy nowy sezon każdego serialu startuje przynajmniej rok po premierze poprzedniego czyli czwarty poleci w czerwcu 2011. Nowe odcinki zaczną kręcić dopiero 1 grudnia czyli jest to kompletnie niemożliwe by zdążyli na pierwszego stycznia, bo gdzie jeszcze postprodukcja ewentualne dokrętki i akcja promocyjna.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

A ja słyszałam ze premiera ma być w styczniu w związku tymi grubymi milionami które oglądały 3 sezon. Ale kto wie jak to się potoczy. Ja jestem za stycznie (chyba tak jak wszyscy:)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Z tym to akurat nieprawda : zdarzyła się taka sytuacja np. jezeli chodzi o serial entourage (też produkcji HBO) że nakręcili 2 sezony w przeciągu jednego roku.
Trzymam kciuki za TB!

Madeleine_filmweb

To z pewnością błąd. "Pamiętniki Wampirów" też mają zapowiedzianą premierę 2 odcinka 2 serii na styczeń, a przecież ten odcinek został już wyemitowany jakiś miesiąc temu...
Co do daty premiery, to wystarczy wejść na oficjalną stronę hbo lub poszukać na youtubie filmik, na którym Alan Ball dziękuje widzom za oglądanie 3 sezonu i zdradza kilka drobnych szczegółów na temat 4. Na końcu mówi coś w rodzaju "do zobaczenia latem 2011 roku". Poza tym nie zaczęli jeszcze nawet kręcić 4 sezonu - nie ma opcji, żeby tak mocno przyspieszyli. Może kolejne sezony, ale 4... nie sądzę.

ocenił(a) serial na 10
pkjm

4 sezon ma być dopiero w czerwcu.... Gdzieś czytałam, że jest to termin potwierdzony (niby):) Więc jeszcze troszkę poczekamy:P

Madeleine_filmweb

4 sezon zaczynają kręcić w grudniu więc raczej nie wyrobią się do stycznia :)

ocenił(a) serial na 10
pekatrine

Dziś z nudów wpadła mi w ręce gazeta Świat seriali którą zaczełam wertować w pracy i trafiłąm na to że serial będzie puszczany już na początku grudnia.... Dokładnie "...Emisja najnowszego sezonu "Czystej Krwi" już od 4 grudnia w HBO..." :)

ocenił(a) serial na 7
ollcia020

A to przypadkiem nie chodzi o 3 sezon?

ocenił(a) serial na 10
Bittersweet88

Dokładnie, o trzeci chodzi.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Na stronie fanów TB ze stanów jest napisane że niestety lato 2011 ;(

ocenił(a) serial na 7
Lilolek

Dopiero 1 grudnia zaczynają kręcić pierwszy odcinek, więc nie ma szans, żeby premiera była przed latem. Tym bardziej, że jak dotąd TB ma zawsze ogromną kampanię promocyjną, która przecież nie trwa tydzień :)

ocenił(a) serial na 10
Bittersweet88

Właśnie się tak zastanawiałam bo właśnie wiem, że miał być 4 sezon w czerwcu dlatego też się trochę zdziwiłam jak to przeczytałam.... Wychodzi na to że macie rację :)