nie mogę sie doczekac 4 sezonu , w czerwcu sie zaczyna czy jakoś tak co nie? pierwsze odcinki jak oglądałąm polubiłam suki i billa,ale w puźniejszych odcinkach dostrzegłam spore braki realizmu w postaci billa.Wiec aktualne moje ulubione postacie z serialu to oczywiście Eric, suki,tara:)szkoda że godrica już nie bedzie:? podobna we wspomnieniach tylko..
Imo 3 seria to dno 5 metrów mułu. Postacie strasznie niekonsekwentne a do tego na sile szukany w 3 serii wątek który podtrzyma sens podgrzanego kotleta :)
Najbardziej moją sympatie zyskał Lafayette - luz jakim emanuje i gólny sposób bycia jest nieprzeciętny :D
Czwartej serii nie mam zamiaru oglądać, gdyż po trzeciej mam totalnie dość serialu ;p
o, mnie 3 czesc tez wkurzała, wszyscy lecieli niemalże na sookie, prócz franklina (dziwneO_O). mimo to, na pewno bede ogladac czesc nr 4:D
a i tak, 4 czesc bedzie albo w czerwcu albo na początku lipca:) czekamy czekamy:)))) fajnie by bylo gdyby tvn np za rok wykupił prawo do tego serialu i żeby można go było obejrzec gdzies indziej niż tylko na hbo:)