Czy ktoś wie może ile jest zaplanowanych sezonów True Blood? A ile jest części książki?
Wydaje mi się, że gdzieś kiedyś czytałam, że jest planowanych 7 sezonów serialu. A w Stanach do tej pory wydano 11 części książki ( podobno planowanych jest 13).
Mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej sezonów niż 7:)
Ball się niedawno odgrażał, że wystarczy mu 5 sezonów, że niby jest już zmęczony, aktorzy się starzeją itp... Ale możliwe, że to tylko takie gadanie w celu wyłudzenia wyższych stawek. W każdym razie nie liczyłabym na więcej niż 6.
Ja gdzieś czytałam, że Ball ma w ogóle odejść po skończeniu 4 sezonu i będą dalej kręcić bez niego, ale to pewnie tylko plotki.
Tak sobie myślę, że 6 sezonów w zupełności, by wystarczyło... Też myślę, że to, że Ball ma odpaść to plotki. Ball stworzył ten serial więc jego odejście nie miałoby sensu ;]
Ja czytałam, ze właśnie negocjuje z HBO sezon 5. Mam wrażenie,że po nim może odejść, a zwierzchnictwo nad produkcją przejmie ktoś inny. Myślę, ze TB może dobić do 7 sezonów, czwarty ma wysoką oglądalność.
O nie, a nie byłabym w stanie uwierzyć, że to na serio. Moim zdaniem kontynuowanie tego serialu bez Alana Balla będzie trochę dziwne i na siłę ; / Do tego wszystkie seriale, które ciągną się w nieskończoność kiepsko kończą. Zdziwiłabym się gdyby True Blood miało mieć 7 sezonów, bo zazwyczaj HBO nie robi ze swoich produkcji telenowel xd
Mi natomiast obiło się o uszy, że 4 sezon miał być ostatni, a później miała powstać wersja kinowa. ale to było jakiś czas temu, chyba gdy kończyła się trójka.
5 sezon mamy jak w kieszeni wyczytalem to w forum serialowym a w dodatku "Dowiadujemy się, że "Czysta krew" zanotował bardzo duży spadek oglądalności o 47 procent, osiągając 2,9 mln widzów przy wyniki 1.5 w demo." Spadek dotyczy ostatniego odcinaka :(
Myślę, że nie ma sie co przejmować tym spadkiem, bo w Stanach był długi weekend. :) A odcinek premierowy miał prawie że rekordową widownię.
Dla mnie lepiej jakby się skończył wcześniej niż mają wymyślać jakieś durnoty
Tak to lepiej zapamięta się ten serial a tak jak będzie się ciągnął a nie będzie pomysłu to będzie kicha :)
Chyba że mają dobre pomysły wtedy niech trwa jak najdłużej.
Jestem tego samego zdania ale zeby nie skonczył sie po 4 sezonach bo wtedy odczuje niedosyt :(
wydaje mi sie ze 5 sezon będzie, ktos podał na forum informacje, ze ma w nim powrocic Russel :))
Tez słyszałam o powrocie Russela, tylko nie pamiętam gdzie :) Niech dobiją do 7 sezonów, oby tylko nie zrobiła się taka kicha jak Lost.
tutaj masz wszystko
Jeden z aktorów znanych z serialu "Czysta krew" zdradził, że w 5. sezonie powróci do swojej słynnej roli. Uwaga na spoilery!
Denis O'Hare, który w "Czystej krwi" grał Russella Edingtona zdradzi w wywiadzie, że twórcy zdecydowali, że jego postać powrót na początku 5. sezonu.
Widzowie mieli nadzieję, że Edington powróci już w ostatnich odcinkach 4. sezonu, lecz tak się nie stanie.
- Wiem, wiem, wisiało to w powietrzu. Cały czas chcieli, abym wrócił, wszystko rozchodziło się o to, czy pojawię się w ostatnich odcinkach sezonu, czy na początku następnego. Zdecydowali, że wracam na początku 5. sezonu - opowiadał aktor.