Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74874
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Witam, czy ktoś z was wie, czy Russel pojawi się w czwartym sezonie? Bo słyszałem, że
będzie.

użytkownik usunięty
Dalerius

Też słyszałam,że demoniczny Russelek ma się pojawić,a to oznacza niezłe komplikacje:P

ja ostatnio gdzies wyczytalam, ze nie pojawi sie w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 6
Dalerius

NO OBY!
Bo jak nie - to się zajebiście wkurzę;)

Dalerius

wklejam tekst, bo nie wiem czemu nie moge wstawic linka.
True Blood - kto powróci?!
Już wcześniej pojawiały się spekulacje na temat powrotu tej postaci, a teraz mamy nową informację, która z jednej strony jest dobra, ale z drugiej... Uwaga, spoilery.
Chodzi o Russella Edgingtona - króla Missisippi, który bardzo namieszał w trzeciej serii True Blood. Grający tę postać Daniel O'Hare powiedział w jednym z wywiadów, że na pewno pojawi się jeszcze w True Blood, ale fani muszą uzbroić się w cierpliwość.
Russell nie wróci w czwartej serii, choć jakiś czas temu mówiło się, że będzie można go zobaczyć w ostatnich odcinkach, ale dopiero w piątym sezonie.

ocenił(a) serial na 6
red_nails

Dzięki Ci za info;)
A co do info...
SZLAG BY TO!! xd Czemu tak późno????
Niepocieszona jestem.

WhiteDemon

dajmy mu czas na wydostanie sie z tego betonu ;p

użytkownik usunięty
red_nails

Ojj szkoda,że się nie pojawi,taka charakterystyczna postać:p

Uwaga spoiler, czytałem że miał się pojawić pod koniec 4 sezonu,lecz został przesunięty na początek 5,więc pewnie dużej roli mieć nie będzie,skoro będzie tylko na początku :(.

ocenił(a) serial na 7
Adorianu

mi się wydaje ze jak na chwile tylko to mogą być jedynie wspomnienia i russel dalej siedzi w betonie

KatVonR

Możliwe :(,ale pożyjemy zobaczymy :).

Adorianu

Nawet jeśli go przywrócą to i tak będą go musieli zaraz zabić, bo inaczej to on wszystkich pozabija Erica na pierwszym miejscu. Chyba, że jeszcze bardziej mu odbije, po czasie spędzonym w betonie, coś mu się poprzestawia i zmienią go w pozytywną postać innego wyjścia nie widzę :D

katia2424

Mam nadzieje że nie wróci,nie lubię tego świra,wystarczy że jest już jeden----------Bill