Ostatnio się zastanawiałam, czy jest taka możliwość, że puszczą kiedykolwiek Czystą Krew na jakimś zwykłym kanale? Nie na kablówce, tylko np. na TVN albo Polsacie. A na pewno wiele osób by się ucieszyło, że mogą w końcu go obejrzeć zawsze i wszędzie. Ale skoro to jest serial HBO to chyba nie szans, nie? Kablówki nie posiadam, a od oglądania odcinków w necie już mi oczy wysiadają...
No ja też nie mam jak tego oglądać. A chciałabym zobaczyć, jak im to wyszło. Moze coś w necie znajdę.
I u siebie u dziadka mam kablówkę ale co gorsza, co jakiś miesiąc dodają nam kanały, ale mało przydatne, których człowiek nie ogląda.
A dla jednego kanału, czy dwóch, nie będe kupowała od razu cyfry plus, czy jak to się tam nazywa, bo to byłby absurd.
narazie pojawił się na Foxlife . ;D Może wkrótce chodz napewno nie szybko pojawi sie na "normalnych" kanałach. :D
najprędzej coś takiego puściłby TVN. Nie, żebym go reklamowała, po prostu czasem zdarza im się puścić coś nowego i niegrzecznego, np. Californication
No i fajnie by było gdyby TVN wziął się do roboty. :D Nie dośc, że ten kanał jest przeze mnie najbardziej okupowany, to miałabym następną gratkę w progamie ;D