Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74869
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ostatnio się zastanawiałam, czy jest taka możliwość, że puszczą kiedykolwiek Czystą Krew na jakimś zwykłym kanale? Nie na kablówce, tylko np. na TVN albo Polsacie. A na pewno wiele osób by się ucieszyło, że mogą w końcu go obejrzeć zawsze i wszędzie. Ale skoro to jest serial HBO to chyba nie szans, nie? Kablówki nie posiadam, a od oglądania odcinków w necie już mi oczy wysiadają...

czysto_krwista

No ja też nie mam jak tego oglądać. A chciałabym zobaczyć, jak im to wyszło. Moze coś w necie znajdę.
I u siebie u dziadka mam kablówkę ale co gorsza, co jakiś miesiąc dodają nam kanały, ale mało przydatne, których człowiek nie ogląda.
A dla jednego kanału, czy dwóch, nie będe kupowała od razu cyfry plus, czy jak to się tam nazywa, bo to byłby absurd.

ocenił(a) serial na 10
czysto_krwista

narazie pojawił się na Foxlife . ;D Może wkrótce chodz napewno nie szybko pojawi sie na "normalnych" kanałach. :D

irony01

najprędzej coś takiego puściłby TVN. Nie, żebym go reklamowała, po prostu czasem zdarza im się puścić coś nowego i niegrzecznego, np. Californication

cleo1512

No i fajnie by było gdyby TVN wziął się do roboty. :D Nie dośc, że ten kanał jest przeze mnie najbardziej okupowany, to miałabym następną gratkę w progamie ;D

Anka_53

Czysta Krew leci na FoxLife w soboty o 22.00