Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74874
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Uhg czekam na 4 sezon!

ocenił(a) serial na 10

Czy muszę być takie duże odstępy pomiędzy sezonami! 3 już dawno obejrzałem na necie i teraz trzeba czekać do wiosny na następny! W sumie trochę kiczowata była ta scena jak Sookie idzie do tych wróżek lub cokolwiek to jest! Ale czas pokaże co się wydarzy! :D

ocenił(a) serial na 10
KSVxD

Ja to samo obejrzałam 3 sezon zanim jeszcze wypuścili go na HBO i teraz czekam i czekam i naprawdę nie mogę się doczekać!!1 Kurczę te odstępy między seriami mnie rozwalają nie ma to jak wyczekiwać na coś co tak uwielbiasz aż ręce opadają :( :9 Na szczęście czytałam książki więc wiem co będzie dalej jestem tylko ciekawa jak to przeniosą na ekran... I mam nadzieję że naprawdę za dużo nie odbiegną od książki :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Przeczytałaś już tom 10? W ogóle jak Ci się podobają książki?

ocenił(a) serial na 10
KSVxD

Nie mogę się doczekać 4 sezonu, oczywiście mam nadzieję, że wszystko potoczy się tak jak w książce i nie zepsują wątku Sookie i Erica, jeśli tak, będę musiała ich zabić, tylko dla postaci Eric'a oglądam ten serial^^. Co do odstępów, zgadzam się z Wami, są stanowczo za długie. Obejrzałam już 3 sezon, przeczytałam wszystkie 10 tomów i teraz usycham, z tego co wiem 11 tom wychodzi dopiero w maju (przynajmniej będzie co czytać, ciekawe co wymyśli pani Harris). Do tego czasu chyba umrę z nudów...