Ktoś już obejrzał?
Jakies teorie, co z Hannach ( bedzie babcia Urlicha?), na koncu na pewno jest Mats i Franceska jako dorosli.
Jednego nie rozumiem. Skoro Noah nie wiedzial (bez tych stron z notstnika Claudii) ze Charlotte jest jego corka to po co dawal jej gluchoniemej corce (zonie!) ten zegarel dla Charlotte w 1szym sezonie..
Ogolnie sezon 2 trzyma poziom.
Zaskoczylo mnie tez czemu starszy Mikkel rzeczywiscie popelnia samobójstwo i KTO go porwal w jaskini...
Wydaję mi się, że nie wiedział, że ta Charlotte to ta sama co jego córka. W sensie, że nadali dziecku imię na cześć Babci.
To wiem, pisalam ze byl to dla mnie szok, jeden z wiekszych w 2 sezonie. Jonas robil wszystko aby temu zapobiec a tu proszę...
Mysle tez ze 3 sezon bedzie rownie dobry. Oczywiście wizja swiatow równoległych wydaje sie juz przerostem formy ale w 2 sez to udzwigneli, i jest to przemyslana spojna trylogia. Licze ze nie spieprza tego, tylko teraz tyle czekania...
A ja myślę po obejrzeniu ostatniej sceny, że to będzie Powrót do przyszłości IV, czyli przerost formy nad treścią. Za dużo osób jest w to wkręconych, skaczą po tych równoległych światach jak chcą, kiedy chcą i kto chce. Na końcu pewnie się okaże, że całe miasteczko jest w to wmieszane i wszyscy będą kombinować co zrobić żeby nie zniknąć, bo wyjdzie że większość ma rodziców przeniesionych z przyszłości do przeszłości.
Frankunder zobaczymy. Dobrze ze od początku mialy byc 3 sezony, to daje nadzieję ze waz nie zje wlasnego ogona. Tyle tylko ze Jonas z przyszlosci (ten sredni-Nieznajomy) nic wcześniej nie wspominal o tej innej Marcie. Czyzby nie wiedzial ze go uratowała? Co oznacza ostatni cykl? On sie zakonczyl wybuchem czy zaczal i właśnie ten ostani cykl bedzie w światach równoległych. Tak czy inaczej rzeczywiście zaczyna to troche przypominac kazidorcza wioskę. Zaraz okaze sie ze Adam jak to Adam jest ojcem wszystkich ;)