To, co mnie nurtuje - Harrison słabo pamięta wczesne dzieciństwo, jednak pamięta Deb i Jaime. Ma jednak rodzeństwo - jeżeli ich nie zapamietał to nie rozumiem, dlaczego nikt mu do tej pory o nich nie powiedział. Myślę, że chciałby o nich wiedzieć - w końcu więzy krwi ale też wspólna tragedia - śmierć matki.
Siostrę i brata po matce. Też się zastanawiałam, że nie szukał z nimi kontaktu, albo oni z nim.
Tak biologicznych nie ma , ale jednak ma rodzeństwo. Astor i Cody byli dziećmi Rity zanim ta poznała Dextera i urodziła Harrisona , a zarówno Harrison ani Dexter o nich nie wspominają
Szczerze też mnie to irytuję. Nawet jeśli aktorzy grający dzieci Rity już nie grają lub nie chcą wrócić do grania to według mnie powinni zostać wspomniani , a tak każdy się zachowuję jakby nigdy nie istnieli:/ A przecież Dexter w jednym z ostatnich odcinków w których pojawiła się Astor powiedział , że Ją kocha. I mimo , że tak się nie zdarzy to naprawdę chciałbym by w 2 sezonie powrócili Astor i Cody(Nawet jeśli graliby ich inni aktorzy)