Dexter: Zmartwychwstanie
powrót do forum 1 sezonu

To, co mnie nurtuje - Harrison słabo pamięta wczesne dzieciństwo, jednak pamięta Deb i Jaime. Ma jednak rodzeństwo - jeżeli ich nie zapamietał to nie rozumiem, dlaczego nikt mu do tej pory o nich nie powiedział. Myślę, że chciałby o nich wiedzieć - w końcu więzy krwi ale też wspólna tragedia - śmierć matki.

sierodzyna

Harrison ma rodzeństwo?

ocenił(a) serial na 7
Pasia_junior

Siostrę i brata po matce. Też się zastanawiałam, że nie szukał z nimi kontaktu, albo oni z nim.

Sadakot

Czekaj czy coś mnie ominęło? Biologicznych nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Pasia_junior

Tak biologicznych nie ma , ale jednak ma rodzeństwo. Astor i Cody byli dziećmi Rity zanim ta poznała Dextera i urodziła Harrisona , a zarówno Harrison ani Dexter o nich nie wspominają

feliks35

O Jezu zapomniałem o tamtej parce. To ładny ze mnie dzban.

ocenił(a) serial na 10
sierodzyna

Szczerze też mnie to irytuję. Nawet jeśli aktorzy grający dzieci Rity już nie grają lub nie chcą wrócić do grania to według mnie powinni zostać wspomniani , a tak każdy się zachowuję jakby nigdy nie istnieli:/ A przecież Dexter w jednym z ostatnich odcinków w których pojawiła się Astor powiedział , że Ją kocha. I mimo , że tak się nie zdarzy to naprawdę chciałbym by w 2 sezonie powrócili Astor i Cody(Nawet jeśli graliby ich inni aktorzy)