PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203076
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Świetny serial

ocenił(a) serial na 10

Już nie mogę doczekać się, aż obejrzę II serię :) To niesamowita opowieść o pracowniku laboratorium policyjnego- seryjnym mordercy- "czyścicielu" z zasadami, prowadzona w sposób (mimo wszystko)lekki - a to zasługa miłej aparycji głównego bohatera, zabawnych dialogów (o ile kogoś bawi czarny humor) i muzyki latynoamerykańskiej. Świetne zdjęcia-estetyczne :) a czołówka serialu po prostu mnie powaliła dwuznacznością codziennych czynności jakie ukazuje ;) Hmm, może to trochę za mało zaskakujący serial, ale dosyć głęboki i wielowątkowy. Pokazuje jak łatwo dajemy się zwodzić pozorom łagodnego uśmiechu, spokojnego zachowania...przecież nie każdy zły człowiek ma to wypisane na twarzy. To niesamowite, że udało im się ukazać dobre oblicze ...zła... ;-) Po obejrzeniu 5 odcinka nie umiałam się oderwać od tego serialu i obejrzałam cały do końca za jednym zamachem :P

Pozdrawiam fanów i polecam :)
Ciekawe kiedy puszczą to w naszej telewizji? Czy w ogóle??

Ewa

ocenił(a) serial na 9
diara1

Mam nadzieję, że nie będzie drugiej serii... jest zupełnie niepotrzebna i na pewno wszystko by popsuli. To była jedna, piękna, spójna całość i nie ma potrzeby nic dodawać.

ocenił(a) serial na 10
Agaton

Druga seria tez tworzyć będzie spójną całośc, gdyż zapewne powstanie na podstawie "Dekalogu dobrego Dextera" (przynajmniej część motywów), który takową całość tworzy.