Już nie mogę doczekać się, aż obejrzę II serię :) To niesamowita opowieść o pracowniku laboratorium policyjnego- seryjnym mordercy- "czyścicielu" z zasadami, prowadzona w sposób (mimo wszystko)lekki - a to zasługa miłej aparycji głównego bohatera, zabawnych dialogów (o ile kogoś bawi czarny humor) i muzyki latynoamerykańskiej. Świetne zdjęcia-estetyczne :) a czołówka serialu po prostu mnie powaliła dwuznacznością codziennych czynności jakie ukazuje ;) Hmm, może to trochę za mało zaskakujący serial, ale dosyć głęboki i wielowątkowy. Pokazuje jak łatwo dajemy się zwodzić pozorom łagodnego uśmiechu, spokojnego zachowania...przecież nie każdy zły człowiek ma to wypisane na twarzy. To niesamowite, że udało im się ukazać dobre oblicze ...zła... ;-) Po obejrzeniu 5 odcinka nie umiałam się oderwać od tego serialu i obejrzałam cały do końca za jednym zamachem :P
Pozdrawiam fanów i polecam :)
Ciekawe kiedy puszczą to w naszej telewizji? Czy w ogóle??
Ewa
Mam nadzieję, że nie będzie drugiej serii... jest zupełnie niepotrzebna i na pewno wszystko by popsuli. To była jedna, piękna, spójna całość i nie ma potrzeby nic dodawać.