Dexter

2006 - 2013
8,2 211 tys. ocen
8,2 10 1 211479
7,3 23 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ocenił(a) serial na 10

Główny bohater serialu "Dexter", Michael C. Hall, przechodzi teraz bardzo ciężki chwile. Aktor walczy z rakiem i jest poddawany chemioterapi

Aktor "Dextera", Michael C. Hall, który ma chłoniaka, przeszedł pierwszą serię chemioterapii. Aktor jest w bardzo ciężkim stanie. Wypadły mu włosy, odczuwa silne bóle i często skarży się na mdłości.

Ciekawe co w Tym Przypadku z Serialem ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
marek_grzeda

Jak to co? Zawsze można gościa zastąpić kimś innym. A poza tym tylko czekać jak zaczną realizować coś w stylu "Przygody młodego Dextera". Idę o zakład, że tak będzie.

frikiaszos

Najpierw dowiedz się więcej o tej sprawie. Hall powiedział, że jego zdjęciom do 5 sezonu nic nie grozi, jego zdrowiu też nie ponieważ jest to rak bardzo łagodny, wykryty we wczesnym stadium i daje 95% wyzdrowienia. Po chemii którą przechodzi, każdy czułby się fatalnie, ponieważ to nie jest nic przyjemnego, ale nic mu nie będzie. Więc spokojnie bez paniki:)

Dances_with_Life

zawsze mozna zastapic goscia kims innym? to chyba jakis zart.

ocenił(a) serial na 8
Dances_with_Life

Faktycznie taki rak jakiego u niego wykryli to pestka.
Jednak mimo, że pewnie wygra z nim walkę, to trochę czasu minie zanim włosy mu odrosną.

ocenił(a) serial na 1
marek_grzeda

Da się zastąpić, na pewno :P
Wiemy, że choruje na raka, lekarze stwierdzili, że dzięki wczesnemu wykryciu, aktorowi nic nie grozi. Więc nad czym tak ubolewać... Codziennie ludzie po wielu latach cierpienia umierają na to paskudztwo i wokół nich nikt nie robi takiego zamieszania...

_SuChY_

Tak, tak, ale tu chodzi o Dextera. Zresztą Dexter z innym aktorem to by nie przeszło.

ocenił(a) serial na 9
Moniia

prawda.dexter calowicie by stracił ten typowy dla serialu klimat gdyby dextera gral inny aktor niz hall,zdecydowanie

ocenił(a) serial na 10
marek_grzeda

Załamałam się gdy się dowiedziałam, ale szczęście że to "tylko" chłoniak. Mam nadzieję, że się z tego wykaraska i będzie żył dłuuuugo i szczęśliwie. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.

Nie wyobrażam sobie "Dextera" bez Michaela... Trzymajmy za niego kciuki!!

marek_grzeda

http://www.youtube.com/watch?v=8-apK3lRrlE odcinek kreskowki po polsku lektor