PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dexter Chory :(

ocenił(a) serial na 10

Główny bohater serialu "Dexter", Michael C. Hall, przechodzi teraz bardzo ciężki chwile. Aktor walczy z rakiem i jest poddawany chemioterapi

Aktor "Dextera", Michael C. Hall, który ma chłoniaka, przeszedł pierwszą serię chemioterapii. Aktor jest w bardzo ciężkim stanie. Wypadły mu włosy, odczuwa silne bóle i często skarży się na mdłości.

Ciekawe co w Tym Przypadku z Serialem ?

marek_grzeda

Jak to co? Zawsze można gościa zastąpić kimś innym. A poza tym tylko czekać jak zaczną realizować coś w stylu "Przygody młodego Dextera". Idę o zakład, że tak będzie.

frikiaszos

Najpierw dowiedz się więcej o tej sprawie. Hall powiedział, że jego zdjęciom do 5 sezonu nic nie grozi, jego zdrowiu też nie ponieważ jest to rak bardzo łagodny, wykryty we wczesnym stadium i daje 95% wyzdrowienia. Po chemii którą przechodzi, każdy czułby się fatalnie, ponieważ to nie jest nic przyjemnego, ale nic mu nie będzie. Więc spokojnie bez paniki:)

Dances_with_Life

zawsze mozna zastapic goscia kims innym? to chyba jakis zart.

ocenił(a) serial na 8
Dances_with_Life

Faktycznie taki rak jakiego u niego wykryli to pestka.
Jednak mimo, że pewnie wygra z nim walkę, to trochę czasu minie zanim włosy mu odrosną.

ocenił(a) serial na 1
marek_grzeda

Da się zastąpić, na pewno :P
Wiemy, że choruje na raka, lekarze stwierdzili, że dzięki wczesnemu wykryciu, aktorowi nic nie grozi. Więc nad czym tak ubolewać... Codziennie ludzie po wielu latach cierpienia umierają na to paskudztwo i wokół nich nikt nie robi takiego zamieszania...

_SuChY_

Tak, tak, ale tu chodzi o Dextera. Zresztą Dexter z innym aktorem to by nie przeszło.

ocenił(a) serial na 10
Moniia

prawda.dexter calowicie by stracił ten typowy dla serialu klimat gdyby dextera gral inny aktor niz hall,zdecydowanie

ocenił(a) serial na 10
marek_grzeda

Załamałam się gdy się dowiedziałam, ale szczęście że to "tylko" chłoniak. Mam nadzieję, że się z tego wykaraska i będzie żył dłuuuugo i szczęśliwie. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.

Nie wyobrażam sobie "Dextera" bez Michaela... Trzymajmy za niego kciuki!!

marek_grzeda

http://www.youtube.com/watch?v=8-apK3lRrlE odcinek kreskowki po polsku lektor