PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204331
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Do promo s06e11

ocenił(a) serial na 10

Co do cmokania, romansowania i współżycia Dexa i Deby....

Dajecie się tani wkręcić w żałosny montaż. Pokażecie po raz setny że można Wami tak tanio
manipulować (Wami - osobom które wierzą w ten farmazon) a na forach majaczycie o tym i
spekulujecie na temat przeciętnego science fiction jakim stał się ten serial. Nie będę się
rozwija,ł na ten temat. Miłego analowa... analizowania dexterka ;)

ocenił(a) serial na 10
Warchlak

Wątek stażysty mango funa jest tylko po to żeby oswoić Was z wątkiem dotyczącym kolejnej serii. Żebyście przypadkiem nie olali serialu po tej tandecie.

ocenił(a) serial na 8
Warchlak

Daj jeszcze kilka postów. Nikt nie chce z tobą dyskutować, to chociaż sam ze sobą trochę pogadaj.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Warchlak

No i tak jak mówiłem, tania wkrętka ;p Nawet się nie wysilili na montaż, tylko w promo dali wycinek głupiego snu. Po co ta akcja? Tylko po to żeby wpieprzyć to do promo i cieszyć dupy z tego jak niektórzy przez tydzień debatowali nad tym. Taka perfidia, widać jednak niektórych można na jeden wałek nabrać wiele razy

użytkownik usunięty
Warchlak

Dlaczego tak się tym jarasz? To tylko serial rozrywkowy, jak ktoś chce o nim pogadać i pospekulować to spoko. Zachowujesz się jakbyś odkrył właśnie, że to nie prawdziwe życie tylko scenariusz i aktorzy. Jeszcze może chcesz powiedzieć, że ta produkcja nastawiona jest w głównej mierze na zysk? No shit, Sherlock! Sugerujesz, że promo następnego odcinka jest kręcone po to, żeby nakręcić widza i sprawić, że będzie czekał na kolejny odcinek? To nie może być prawda!

Wrzuć na luz, rozsiądź się wygodnie i oglądaj, albo nie. Ale nie wszyscy zaraz muszą o tym wiedzieć z 10 komentarzy. Bo widzisz - jedni tracili czas spekulując na temat kazirodztwa, a drudzy stracili tyle samo czasu tłumacząc im, że się mylą. Ja nie widzę tu wielkiej różnicy ;)

użytkownik usunięty
Warchlak

Już dziś odcinek w nocy doczekać się nie mogę .