Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207192
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Hanna i Dexter!?

ocenił(a) serial na 8

What U think?

ocenił(a) serial na 8
debra_filmweb

Pies mojego kolegi wabi sie Leila i zawsze mi się z tą suczką kojarzyła ;-)
Co do tekstów Debry są już opatrzone, nic nowego, kiedyś były fajne i mi się podobało, że kobieta jest taka bezpośrednia i nie owija w bawełnę, teraz to jakoś już kole.

ocenił(a) serial na 8
aberos2

Wydaję się że Dexter jest w niej zakochany jak nigdy w żadnej innej. Ciekaw jestem czy zostanie na następny sezon, czy może Debra ją przymknie w tym sezonie. Ale ogółem wątek b. dobry, choć na początku byłem przeciwny

ocenił(a) serial na 10
modzel94

proszę Cię, ten wątek jest przerażający :) może gdyby nie wyznania z ostatnich scen, z dwóch ostatnich epizodów, to bym tak nie twierdziła.
dexter dostający małpiego rozumu jakoś do mnie nie przemawia. socjopaci tak szybko i bezmyślnie się chyba nie zachowują, ale mogę się mylić w przeciwieństwie do scenarzystów "Dextera".

cieszę się tylko (i piszę to zupełnie poważnie i bez ironii), że są Widzowie, którym wątek przypadł do gustu, inaczej byłoby naprawdę źle.

jeśli chodzi ogółem o samą fabułę, to muszę przyznać, że pod tym względem serial trzyma poziom.

ocenił(a) serial na 8
Sylwiaczek666

Sezon zdecydowanie trzyma poziom. Powiedziałbym nawet że gdyby nie feralny 9 odcinek to sezon ulokowałbym na podobnym poziomie co trzeci

modzel94

Moim zdaniem czwarty sezon jest najlepszy, z Trójkowym. Hannah jest dobra dupa, obok Rity najlepsza w serialu.

ocenił(a) serial na 9
vcb716

Podpisuje się pod tym postem rękoma i cyckami ;)

ocenił(a) serial na 10
modzel94

Mi trzeci sezon najmniej się podobał, chociaż zdaję sobie sprawę z faktu, ze na jego ocenę wpływa moje niesamowita niechęć do Miguela. Jakoś straszni go znielubiłam od pierwszego wejrzenia i potem nie lubiłam coraz bardziej. Za to świetny był wątek Skinnera i za to szacunek.
Co do dziewiątego odcinka - faktycznie najgorszy (w mojej opinii). Dziesiąty uratował się ostatnią sceną i dobrze poprowadzonymi wątkami: podpalacza oraz śledztwa Marii LaGuerty.

Sylwiaczek666

Widzę, że też jesteś Dexteroholiczką :P kiedy będzie można obejrzeć najnowszy odcinek z napisami i gdzie? Podobno gdzieś w nocy. Ja zacząłem oglądać Dexa miesiąc temu i wszystkie odcinki już obejrzałem i teraz właśnie z niecierpliwością czekam na ten najnowszy :DD

ocenił(a) serial na 10
vcb716

w poniedziałek - czyli dzisiaj można ściągnąć odcinek 11 - nawet w j wersji HD, a co do napisów, wieczorem, bądź nawet późnym popołudniem powinny być dostępne na napiprojekcie. Polecam - program świetny, dostępny do załadowania z sieci za free, bardzo łatwy w obsłudze, a tłumaczenia zazwyczaj bardzo dobre (nie tylko jeśli chodzi o Dextera i inne seriale, ale także pełnometrażókwi).

ocenił(a) serial na 9
Sylwiaczek666

Mi się bardzo podoba ta para, jak i przemiana Dexa :)

modzel94

Też tak myślę, Dex tak realistycznie patrzył zakochanym wzrokiem na Hannah, że aż się zaczęłam zastanawiać, jak się czuje jego ex-żona/filmowa siostra, oglądając te sceny...

Być może też scenarzyści odeszli od wątku miłosnego Dex & Debra, by nie stawiać ex-małżonków przed trudną rolą do zagrania.