Cóż obejrzałem 3 odcinki i niestety nie uświadczyłem żadnego "pociągu" do tego serialu.Serial nie buduje napięcia , wszystkie postacie oprócz "Dextera" są jakieś takie bezbarwne ,brak elementu tajemnicy i niepewności.Oglądając "Prison Break'a","Lost'ów","Heroes'ów" wkręciłem się od razu i asked for more :D.Narazie 6/10 za monologi podobne do tych z "Max Payne'a" ,kto grał wie w czym rzecz.
Część osób ma podobne odczucia po kilku pierwszych odcinkach. Oglądaj dalej a na pewno się nie zawiedziesz gwarantuję ci to
Pod koniec sezonu to siedziałem spięty i normalnie kibicowałem. Nie wiedziałem co się stanie, wiedziałem za to, że twórcy mogą zrobić wszystko, a to bardzo rzadko mi się zdarza, bo zazwyczaj to w połowie filmu już wiem jakie będzie zakończenie, tu jest tak, że nie będziesz w stanie się ruszyć z napięcia. Oglądaj dalej, zmienisz zdanie i będziesz przepraszał :)
Właśnie obejrzałem odcinek numer 4 :P i co mogę powiedzieć , no niezły był ,a więc średnia idzie w górę 7/10 , zobaczymy co będzie dalej :).
Myliłem się , powiadam myliłem się.Serial jest wspaniały i obecnie trafił na pierwsze miejsce mojej listy ulubionych seriali spychając PB o oczko w dół :).