PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203087
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Cóż obejrzałem 3 odcinki i niestety nie uświadczyłem żadnego "pociągu" do tego serialu.Serial nie buduje napięcia , wszystkie postacie oprócz "Dextera" są jakieś takie bezbarwne ,brak elementu tajemnicy i niepewności.Oglądając "Prison Break'a","Lost'ów","Heroes'ów" wkręciłem się od razu i asked for more :D.Narazie 6/10 za monologi podobne do tych z "Max Payne'a" ,kto grał wie w czym rzecz.

ocenił(a) serial na 9
blue_martin

Część osób ma podobne odczucia po kilku pierwszych odcinkach. Oglądaj dalej a na pewno się nie zawiedziesz gwarantuję ci to

ocenił(a) serial na 9
blue_martin

ja się przekonałem po 4 odcinku. Wtedy nie było już dla mnie ratunku :D

użytkownik usunięty
mokujin8

Pod koniec sezonu to siedziałem spięty i normalnie kibicowałem. Nie wiedziałem co się stanie, wiedziałem za to, że twórcy mogą zrobić wszystko, a to bardzo rzadko mi się zdarza, bo zazwyczaj to w połowie filmu już wiem jakie będzie zakończenie, tu jest tak, że nie będziesz w stanie się ruszyć z napięcia. Oglądaj dalej, zmienisz zdanie i będziesz przepraszał :)

ocenił(a) serial na 10
blue_martin

Właśnie obejrzałem odcinek numer 4 :P i co mogę powiedzieć , no niezły był ,a więc średnia idzie w górę 7/10 , zobaczymy co będzie dalej :).

blue_martin

ja nie rozumiem takich "po 4 odcinku". Ja się zakochałem od pierwszego wejrzenia ;)

ocenił(a) serial na 10
blue_martin

Myliłem się , powiadam myliłem się.Serial jest wspaniały i obecnie trafił na pierwsze miejsce mojej listy ulubionych seriali spychając PB o oczko w dół :).

użytkownik usunięty
blue_martin

No właśnie :)