PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Nowy sezeon

ocenił(a) serial na 10

Słyszał ktoś żę jest opcja na 9 sezon Dexa??;d

zythar11

Źródło?

ocenił(a) serial na 10
pawlodar_10

http://www.kinomaniak.pl/seriale/ze_swiata_seriali/news/82,jeszcze-wiecej-dexter a/

ocenił(a) serial na 10
zythar11

to byłaby już totalna przesada

ocenił(a) serial na 10
linkin14

druga moda na sukces, fajnie

ocenił(a) serial na 10
linkin14

Oceniasz Dextera na 10 dodajesz do ulubionych i chcesz żeby się już skończył ?
Nie rozumiem, póki serial trzyma poziom to mógłbym nawet obejrzeć 20 sezonów....

ocenił(a) serial na 10
nillvo

ja też !

ocenił(a) serial na 9
nillvo

wiesz ja uwielbiam ten serial, ale uwazam, ze wyczerpuje sie formula i na sile wymyslaja watki (niektore niestety tragiczne!). Takze moim zdaniem pomalu powinni darzyc do wielkiego finalu! Chcialbym, zeby w tym sezonie Laguerta sporo namieszala z BHB i w 8 (ostatnim) sezonie skupiono sie na sciganiu Dexa. Jesli dojdzie do tego, ze beda kolejne sezony to sledztwo Laguerty jakos durnie zastopuja (tak jak z Quinnem zrobili, ktory nagle przestal sie Dexem interesowac) i wyjdzie znowu wielka kupa.
Takze ja mimo, ze jestem wielkim fanem serialu (pierwsze 4 sezony obejrzalem po kilka razy) chcialbym, zeby na 8 sezonie skonczyli!

ocenił(a) serial na 10
nillvo

ale tasiemca już nie chcę.oczywiście ucieszyłbym się i dalej bym go oglądał ale jak mają go przedłużać w nieskończoność to wolę żeby się skończył na tych 8 sezonach

ocenił(a) serial na 10
linkin14

ale gdyby ósmy sezon też okazał się być dobrym ?

ocenił(a) serial na 10
nillvo

ha! niech spróbuje nie być! ;)

ocenił(a) serial na 8
zythar11

Przecież ten news z kinomaniaka jest jeszcze z czasów zanim ogłoszono, że ósmy sezon będzie ostatnim. Teraz wiemy, że 9 nie będzie.

ocenił(a) serial na 5
zythar11

16.01.2012

ocenił(a) serial na 9
danteusz

Im więcej Dexa tym lepiej, ale wkońcu jakoś trzeba to zakończyć.

ocenił(a) serial na 9
Czarles_30

Dokladnie - trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc:)

ocenił(a) serial na 9
zythar11

boże oby! oby szło tak dobrze jak jest to mogę nawet do końca życia oglądać ten serial!♥

ocenił(a) serial na 10
Monika_981

ja mam tak samo, jestem uzależniona na maksa XD

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

nom ja również mogę i do końca życia oglądać tylko żeby przynajmniej w rok 2 sezony leciał. Pażdziernik i Marzec :)