http://www.kinomaniak.pl/seriale/ze_swiata_seriali/news/82,jeszcze-wiecej-dexter a/
Oceniasz Dextera na 10 dodajesz do ulubionych i chcesz żeby się już skończył ?
Nie rozumiem, póki serial trzyma poziom to mógłbym nawet obejrzeć 20 sezonów....
wiesz ja uwielbiam ten serial, ale uwazam, ze wyczerpuje sie formula i na sile wymyslaja watki (niektore niestety tragiczne!). Takze moim zdaniem pomalu powinni darzyc do wielkiego finalu! Chcialbym, zeby w tym sezonie Laguerta sporo namieszala z BHB i w 8 (ostatnim) sezonie skupiono sie na sciganiu Dexa. Jesli dojdzie do tego, ze beda kolejne sezony to sledztwo Laguerty jakos durnie zastopuja (tak jak z Quinnem zrobili, ktory nagle przestal sie Dexem interesowac) i wyjdzie znowu wielka kupa.
Takze ja mimo, ze jestem wielkim fanem serialu (pierwsze 4 sezony obejrzalem po kilka razy) chcialbym, zeby na 8 sezonie skonczyli!
ale tasiemca już nie chcę.oczywiście ucieszyłbym się i dalej bym go oglądał ale jak mają go przedłużać w nieskończoność to wolę żeby się skończył na tych 8 sezonach
Przecież ten news z kinomaniaka jest jeszcze z czasów zanim ogłoszono, że ósmy sezon będzie ostatnim. Teraz wiemy, że 9 nie będzie.
boże oby! oby szło tak dobrze jak jest to mogę nawet do końca życia oglądać ten serial!♥