Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207192
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Główny morderca tego sezonu okaże się bratem agenta Laundy'ego(czy jak tam się pisze). Oczywiście jak będzie inaczej to nawet lepiej, gdyż będzie świadczyć o nieprzewidywalności tego serialu.

ocenił(a) serial na 7

Jeśli okaże się to spoilerem to powinni cię "zatłuc" albo potraktować jako kmiota,łotra.
Jednak należny jest wielki plus za dedukcje i jej wniosek, bo to bardzo ciekawe co napisałeś.

użytkownik usunięty
Eric_Ponti

A skąd niby miałbym to wiedzieć? Po prostu zauważyłem, że obaj są w podobnym wieku (Carradine(60), Lightgow(65)) i w 3 odcinku coś on zbyt osobiście zdradził przed Dexterem zamiłowanie do polowania.

Jeszcze raz NAPRAWDĘ zarzekam się, że nie czytałem żadnych spojlerów, zresztą pewnie nigdzie nie ma napisane co będzie w dalszych odcinkach, nigdy ale to przenigdy nie chcę wiedzieć o czym będzie dany film. Uwielbiam 100% zaskoczenia.

użytkownik usunięty

Moim zdaniem to zbyt naciągane ;)
Przede wszystkim mieliśmy już taką sytuację w 1 sezonie, że przez cały czas Dexter nie wiedział o tym, że morderca jest jego bratem.
Teraz miałoby być podobnie? Lundy spotkał przecież Trinity Killera - nie wyglądało to na spotkanie braci ;) Poza tym po co mieliby coś takiego wprowadzać do serialu... co by to zmieniło. No chyba, że obaj panowie nie wiedzą o tym, że są braćmi albo sam Lundy nie wie. Ale też to mi się wydaje naciągane, niepotrzebne i bezsensowne :) serial na takim "przypadku" więcej by stracił niż zyskał.

ocenił(a) serial na 9

Ręce opadają. rbk17, błagam, nigdy nie bierz się za pisanie scenariuszy :)

Trzeba było doczekać do 4 odcinka ;) - teoria spiskowa prysła

ocenił(a) serial na 10

a ja obstawiam że jest biologicznym ojcem Dextera, jego matka wiadomo jaka było także i wielu facetów miała w tym Trinity.

ocenił(a) serial na 9
areeekk

I kolejny, który zapomniał co było w 9 odcinku pierwszej serii. Dex pobrał krew od niedawno zmarłego Joe Driscoll'a, następnie od siebie i wysłał próbki do laboratorium, Masuka zrobił badania DNA, które potwierdziły pokrewieństwo.

użytkownik usunięty

Dobra, właśnie obejrzałem 4 odcinek, a wiec teoria upadła, temat uważam za zamknięty.