PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Prośba!!! :) 

użytkownik usunięty

Pomocy, obejrzałem już sporo seriali i większość mi się pokończyła albo jest przerwa w nadawaniu ;-) Polećcie mi co oglądać z tych seriali albo może jakiś inny w tych klimatach itp. ;-) z góry wielkie dzieki :)

- Zakazane imperium
- Rodzina Soprano
- The Wire
- Mad Men
- Synowie Anarchii

Chce się zabrać za któryś z tych ale nie wiem za który. Potrzebuje czegoś takiego że nie można się doczekać następnego odcinka! :)))
No i czego dobrego zarazem ;)

ocenił(a) serial na 10

Breaking Bad i Dexter obejrzyj se

10minut

Ktoś ci płaci za bycie kretynem czy masz tak od urodzenia?

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

pier-dol sie haah

ocenił(a) serial na 9

Rodzina Soprano

Breaking Bad i Dexter to dwa najlepsze seriale a reszta to daleko w tyle.
Jeśli nie oglądałeś B.B. to polecam zaczekać aż wypuszczą ostatnie 8 odcinków i wtedy obejrzeć bo będziesz miał ogromny niedosyt. Ja żałuje że tak nie zrobiłem bo teraz muszę czekać z niecierpliwością na te odcinki. Ten serial po prostu urywa cycki, ja przez kilka dni po obejrzeniu nie mogłem przestać o nim myśleć.

ocenił(a) serial na 8

LOST. Jeżeli jest jakiś serial, który sprawia, że obgryzasz paznokcie w oczekiwaniu na dalszy ciąg to to jest on. Całkowicie pochłania. W dodatku już się skończył, więc to kompletne doświadczenie. Masa barwnych bohaterów, każdy znajdzie ulubieńca. Świetne zdjęcia, znakomite aktorstwo, rozmach i bezapelacyjnie najlepsza ścieżka dźwiękowa w historii telewizji napisana przez zdobywcę Oscara, Michaela Giacchino.

ocenił(a) serial na 6

Z wymienionych przez Ciebie zdecydowanie polecam The Wire. Bardzo realistyczna fabula, swietnie napisane postacie.
Zakazane Imperium z sezonu na sezon coraz slabsze. Jesli bedzie 4 sezon, omine.
Kiedys obejrzalem pare odcinkow Rodziny Soprano, ale troche za malo by oceniac.
Mad Men i Synowie Anarchii - nie znam tego.

Jesli lubisz inteligentna opowiesc, to znaczy dbajaca o wiarygodna psychologicznie konstrukcje bohaterow i w miare realistyczna fabule, to goraco polecam serial Boss. Uprzedzam jednak, ze jest to dramat polityczny i kulisy chicagowskiej polityki sa tu na pierwszym planie. Jesli taka tematyka Cie nie interesuje, to lepiej sobie daruj. Poza tym po drugim sezonie serial zostal skasowany.

per333

Gra o tron, Rodzina Borgiów, Breaking Bad (!), Dexter oczywiście. Polecam też Six Feet Under również z genialną rolą Michaela C. Halla.

ocenił(a) serial na 5

Z tej listy najlepszym serialem jest The Wire(z najbardziej dopracowanym, najlepiej rozpisanym scenariuszem w historii telewizji) Później oczywiscie Sopranos. Sons of anarchy to taka naiwna papka w porownaniu do tych tytułów. Mad Men(po breaking bad najlepszy obecnie emitowany serial) i boardwalk empire rowniez obowiązkowe do zaliczenia.

ocenił(a) serial na 10

Prosze bardzo:
Breaking Bad
Mentalista
Lie To Me
Walking Dead
Skazany na śmierc
LOST

Dziwie się, że nikt jeszcze nie wspomniał o "24 godziny". Polecam jak najbardziej. Jeśli się zdecydujesz, raczej nie wchodź na stronę tego serialu tutaj bo znajdziesz tam pełno spoilerów. Wiele z nich jest bardzo znacząca i stracisz frajdę.

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

24 godziny to tanie nudne gowno

ocenił(a) serial na 8

'OZ" - dawno się skończył i jeżeli chodzi o tematykę więzienną nie widziałem nic lepszego, jeżeli ktoś zachwala Prison Break'a to po obejrzeniu 'OZ' zrozumie, że PB to mierny serial.. :-)

- Synowie Anarchii naprawdę warto, zacząłem oglądać dopiero rok temu, gdy w Stanach puszczali 4 sezon, początek serialu, pierwsze odcinki trochę niemrawe, ale teraz to mój ulubiony serial :) polecam.