PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204331
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Nie wiem czy pamiętacie, ale podczas przesłuchiwania tej kobiety wypuszczonej przez
Travisa, która została zamordowana w odcinku 10 mówiła o tym, że podczas jej
przetrzymywania słyszała dwa głosy. Młodego mężczyzny, który ją później wypuścił oraz
drugiej osoby o znacznie starszej barwie głosu. Drugą osobą miał być Gellar, ale jak to
możliwe skoro nie żył od 3 lat?

ponczeck

Tysiące razy było to już przerabiane na forum. Ona nigdy nie powiedziała, że słyszała 2 osoby. Słyszała tylko jak ktoś zwracał się do kogoś innego "profesor". Nie wzięła pod uwagę, że Travis może być na tyle chory żeby gadać z kimś kogo tak naprawdę nie ma.

ocenił(a) serial na 10
ponczeck

Ile jeszcze razy ten temat będzie wałkowany? Następnym razem, w przypadku tego typu wątpliwości, poprzeglądaj trochę forum, bo na większość pytań można tu znaleźć odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 8
gjoaa

Nie mam w zwyczaju otwierania nowego tematu jeśli nie przejrzę wcześniej forum. Na kilku stronach nie znalazłem o tym ani słowa, więc założyłem nowy wątek. Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
ponczeck

http://www.filmweb.pl/serial/Dexter-2006-331618/discussion/Najwi%C4%99kszy+absur d+sezonu+6+-+gafa+w+scenariuszu%21+Przecie%C5%BC+Holly+s%C5%82ysza%C5%82a+Gellar a%21,1789303

Bardziej "szczegółowa" odpowiedź na Twoje pytanie;)