PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

najlepsze teksty!

ocenił(a) serial na 8

Dopiero zacząłem oglądanie tego serialu ale już udzieliło mi się jego specyficzne poczucie humoru :P

W temacie proponuje umieszczanie zabawanych tekstów które uda wam sie wyłapać.

Oto pierwsza sytuacja z 3 odcinka gdy siostra Dexa rozpoznaje zamordowaną dziewczyna, której ciało morderca zostawił na lodowisku.

siostra Dexa: "I know her. We worked at the same corner when i was undercover"/znam ją. pracowałyśmy na tym samym rogu gdy byłam tajniakiem
Dex: "You where like friends?"/byłyście koleżankami?
siostra Dexa: "Yes..."/tak...
Dex: <myśli co by teraz powiedzieć zszokowanej siostrze> "You wanna hug?"/chcesz sie przytulić
siostra Dexa: "Fuck off"/spier****j

Mistrzowski dialog. Punkt widzenia Dexa jako kogoś pozbawionego emocji który chce zachować się w porządku lecz nie do końca wie jak powinien zareagowąć/pocieszyć siostrę. Jeszcze to pytanie "NEED A HUG", LOL- mistrz!

ocenił(a) serial na 9
Flav

tak to bylo dobre ,swietne sa teksty jeszcze mcnamary do siostry dexa oraz teksty doakesa do dextera niestety nie mam pamieci ,jeden tylko pamietam jak usmiechnniety dex stoi nad zwlokami a doakes : i co stanal ci ?

ocenił(a) serial na 8
Flav

Tutaj wrzucam linka do podobnego tematu:
http://www.filmweb.pl/topic/634215/Ulubione+sceny+wypowiedzi+w+Dexterze+%28spoil ery%21%29.html
pozdr

ocenił(a) serial na 9
Flav

Rita do opiekuna Paula "Dexter spends all his time in laboratory"...skojarzyło mi się z kreskówką "Laboratorium Dextera":P, nie jest to jeden z najlepszych tekstów filmu ale fajne to zabrzmiało;]

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

To mi przypomina jak kiedys kolezanka z roku opowiadala mi jakis film ktory lecial dzien wczesniej w TV, spytala sie co ja wtedy ogladalam. powiedzialam jej ze Dextera taki serial i zaczelam jej tlumaczyc o czym to jest, ale po dwoch slowach przerwala mi i powiedziala ze wie o czym to jest, ze tez ma cartoon network :)

Flav

Rozmowa Doeksa z LaGuerta:

LG: You need a backup?
D: Yeah, all kinds of backup... Helicopters and shit.

Scena gdy pokazują Doeksa jak tankuje paliwo (gdy już padły na niego podejrzenia):

Masuka: Unbelieveble
....
Masuka: 3.49 for Regular

:)))

ocenił(a) serial na 9
reedi

tonight is the night... when I sleep... xD

ocenił(a) serial na 9
reedi

albo kiedy Dexter mów do Dokes'a "I own you" i z bańki!

ocenił(a) serial na 9
reedi

pamiętam tą scenę, nie spodziewałem się po Doakesie takiego textu, bardzo mnie rozbawił :D

ocenił(a) serial na 7
Flav

Dexter wyjmuję drzazgę z palca Astor.
Astor: AŁĆ
Dexter: <w myślach> Gdybym miał serce pewnie by mi pękło.