bylem wielkim fanem dextera obejrzałem 5 sezonów i nagle gdy przyszedł 6 coś mi zaczęło przeszkadzać nawet nie wiem do końca co i nie byłem w stanie przebrnąć choćby przez 2 odcinki
stąd pytanie do was
czy warto wrócić do tego serialu czy zaczyna się psuć jak chociażby bones które też przy 6 sezonie odstawiłem
Uważam, że ZDECYDOWANIE warto. Ale uwaga: pierwszy odcinek, zwłaszcza pierwsze minuty, początkowo myślałam, że scenarzyści skopali totalnie i już-już miałam wyłączyć. Jednak późniejszym (niezbyt odległym) zwrotem akcji ładnie poprowadzili dalszą fabułę. Polecam oglądać, bo jest kilka ciekawych wątków i co odcinek skręcają one w inną stronę, inną niż byś się spodziewał. A w 7 z kolei sezonie, to już sztuka widza zaskoczyć.
Mam nadzieję, że podzielisz moje odczucia, zwłaszcza że mi - podobnie jak Tobie - nie podszedł zbytnio 6 sezon. Uważam, że do połowy był słaby, dopiero końcowe odcinki (np.: próba zamachu na posterunku) były w dotychczasowym, dobrym stylu.
Większość krytkowała sezon 3 z kumplem do zabijania i 5 z Lumene. Mi tam one się podobały, scenarzyści wyraźnie pokazali, skąd w towarzyszach Dextera wrzała chęć zabijania.
jestem po 5 odcinku i uważam że sezon siódmy dorównuje 4-temu a może być jeszcze lepiej
jeśli już to "dowrównuje głupocie 6-go sezonu", albo "w głupocie 6-mu sezonowi"
ale oczywiście się nie zgadzam i to z dwóch powodów - 6 sezon mi się podobał, pomimo niedociągnięć to ra, dwa - 7 jest jak na razie o wiele lepszy od 6 i 5 razem wziętych i jak tak dalej pójdzie to przebije nie tylko 4, ale i 2 ;)
moim zdaniem sezon 7 jest jak do tej pory najlepszy
nie ma chwili żeby się nudzić
6 sezon wynudzil mnie tez totalnie, ale ze wzgledu na to ze przez te 4-5 sezonow serial byl swietny przebrnalem przez ten 6 sezon no i dotarlem do 7... i to jest poprostu obled... niema chwili zeby sie nudzic w 7 sezonie, to poprostu majstersztyk! jeden z najlepszych sezonow, Ogolnie oprocz sezonu 6 wszystkie daja czadu, warto ogladac do sezonu 7 zdecydownie, z czystym sumieniem Ci to pisze ;)