PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jakie są wasze wrażenia, bo moim zdaniem wreszcie DW powrócił na właściwą drogę, nareszcie można powrócić do klimatu z poprzednich serii.

ocenił(a) serial na 9
Rysiu0192

Najlepszy odcinek 2 części sezonu 7 jak dotąd.

ocenił(a) serial na 10
Rysiu0192

Niezły, szału nie ma. Strasznie dużo niekonsekwencji, za dużo Pondów (mam nadzieję, że w siódmym sezonie ich już nie będzie, ewentualnie ich rola się zmniejszy), niemożliwie głupi początek z guzikami oraz denerwujący już motyw "Doktor umrze i się nie zregeneruje" (trzeci raz w jednym sezonie?! Ileż można?!). Z plusów dalej dobry jako Doktor Smith, realistycznie postarzona Amy, jej zbroja, roboty oraz końcówka. Zwiastun "The God Complex" zapowiada ciekawy odcinek, mam nadzieję, że go nie zepsują.

ocenił(a) serial na 10
Rodion_Raskolnikow

Macie napisy ????

ocenił(a) serial na 9
Rysiu0192

ja jakoś niestety nie czuję tego klimatu wcześniejszych serii. Pod tym względem dużo lepszy był poprzedni odcinek. Ten był taki... pondowy. Znowu dużo, dużo Pondów. I im więcej pana centuriona na ekranie, tym bardziej przeczuwam jego tragiczny koniec. Rory jest sympatyczny, ale dla mnie jest jednak towarzyszem towarzysza i trochę go za dużo, wolałabym więcej Doktora. No ale z tego co czytałam na forach, jest uwielbianą postacią i do tego wygląda słitaśnie w okularach, więc pewnie go jeszcze sobie sporo pooglądamy.

ocenił(a) serial na 10
skucinka

Pewnie tak, długo go jeszcze pooglądamy (i dobrze, jak dla mnie). Aż się boję ile razy będzie musiał jeszcze umierać. :)

ocenił(a) serial na 10
Rysiu0192

mi się ten odcinek nie podobał, za dużo Amy stanowczo ZA DUŻO, za mało Doctora ^^ ogółem ten odcinek było nudny i mnie jakoś nie wzruszył