PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Nowy Doctor

ocenił(a) serial na 10

Jakie wrażenia? Mnie jak na razie nie zachwyca, chociaż tylko kilka minut jak na razie występował.
Ale wydaje mi się, że nie dorówna poprzednikom.

ocenił(a) serial na 10
alice12321alice

Zrobił na mnie pozytywne wrażenie, ale nie sądzę, by w moim osobistym rankingu przebił McCoya. Choć nawet fajnie by było :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Oglądałam ostatnio Hobbita. Ale ma tam rolę...:D.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
alice12321alice

Szczerze? Negatywne. Odniosłam wrażenie jakby chciał naśladować Matta. Natomiast nie mam zamiaru wystawiać mu oceny na podstawie jednej sceny. Tym bardziej, że po regeneracji Doctorzy zwykle nie są sobą, więc tak naprawdę nie zobaczyliśmy jeszcze Doctora :).
Capaldi to dobry aktor z dużym warsztatem. Ma jak najbardziej szansę dorównać poprzednikom a nawet przebić ich.

ocenił(a) serial na 10
alice12321alice

Z niewiadomych powodów to zachowanie przypominało mi Czwartego Doktora (szczególnie ten tekst z nerkami), uważam, że gdyby był podobny do niego, byłoby dobrze.

ocenił(a) serial na 10
alice12321alice

Ja jestem zachwycona! Nie mogę się doczekać by zobaczyć jak będzie się zachowywał, gdy minie już szok poregeneracyjny.

alice12321alice

W sumie to jeszcze nie ma za bardzo po czym oceniać. Scena poregeneracyjna była taka... no nie wiem. Typowa? Zobaczymy jak się sprawdzi w ósmym sezonie. Ale według mnie to potencjał ma duży. Mam nadzieję, że będzie takim wrednym, sarkastycznym Doctorem. Jakoś mi ten Capaldi pasuje na takiego ;)

ocenił(a) serial na 10
Nebulae

Trochę stary :P nie no żartuje z każdym nowym doktorem wiążą się obawy ja np nie wyobrażałem sobie doctora bez Tennanta ale przy 7 sezonie Matt kupił mnie całkowicie. Żałuje tylko że tak krótko Clara mu towarzyszyła bo był to duet nie do przebicia

ocenił(a) serial na 5
alice12321alice

Mnie Matt Smith z początku bardzo nie spasował a w końcu go bardzo polubiłem jako Doktora. Natomiast Peter Capaldi taki szok troche bo wygląda jak nieboszczyk. Taki start dziad. Ale oceniać go bedzie można po paru odcinkach.

ocenił(a) serial na 10
tihomax

Capaldi ma tyle samo lat, co pierwszy odtwórca tej roli. Fotka Pierwszego Doktora: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120314051249/tardis/images/a/aa/OneThinks.j pg

ocenił(a) serial na 5
Capitano_S

kto wie może regeneracja zatoczyła krąg.

ocenił(a) serial na 10
tihomax

Hartnell wyglądał, jakby miał 90 lat :P. Akurat uważam Capaldiego za świetny wybór, a jego strój bardzo przypomina Trzeciego (jeśli byłby wielki powrót UNITu byłbym zachwycony). Musimy poczekać do sierpnia, wtedy będziemy mogli oceniać.

ocenił(a) serial na 7
alice12321alice

Capaldi bedzie moim zdaniem zajebisty.
Jest swietnym aktorem i wielkim fanem Doctora.