Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503295
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

będzie szósta seria, czy właśnie tak żałośnie wygląda koniec Gregory'ego Housa ??

ocenił(a) serial na 10
tomi2008

z tego co mi wiadomo to Laurie ma podpisany kontrakt na 7 sezonow wiec moze jeszcze go jakos z tego wyciagna:)

tomi2008

Ponoć ma być, ale moim zdaniem to powinien być koniec... Lubie House'a,
ale bądźmy szczerzy, nigdy nie będzie szczęśliwy, nie będzie z Cuddy
(już scenarzyści nic nie wyciągnął z tego wątku...), a przede wszystkim
mam wrażenie, że chcieli pokazać fakt utraty jego daru... Taki byłby,
smutny, bo smutny, ale koniec. Chociaż tyle, że inni są szczęśliwi.

ocenił(a) serial na 10
tomi2008

do 6 sezonu sa juz krecone zdjecia a bedzie na jesieni

ocenił(a) serial na 10
Kenkaru

i bardzo dobrze że się tak stało House ma być nieszczęśliwy a gdyby był z Cuddy to by go mogło całkowicie zmienić. ja wiedziałem od początku że nic z tego nie będzie tylko wy mieliście jakąś nadzieję i się z tego nawet cieszę bo znacznie bardziej kibicowałem związkowi House - Cameron no ale to już też nie wyjdzie. szpital psychiatryczny daje wiele możliwości a House jeszcze powróci ze zdwojoną siłą ja wam to mówie z początku nie będzie wiedział co robić jednak szybko się rozkręci i da im tam popalić w psychiatryku że będą zdolni mu zapłacić byleby się go pozbyć. 6 sezon już we wrzesniu 7 za rok mam nadzieję że na tym się nie skończy

ocenił(a) serial na 10
tomi2008

7 sezon ma być, to pewne. Ponoć 6 odcinków kręconych zostało w psychiatryku, a potem mają być 4 odcinki kręcone w Paryżu - szkoda, że nie w Polsce. House Polskę kojarzy wyłącznie z żydami i Romanem Polańskim:) - jeśli kojarzycie odcinki o których pisze.....
Pozdrawiam wrzystkich fanów:)

ocenił(a) serial na 8
chojrak32

Hugh ma podpisany kontrakt na 8 sezonów! Więc radujmy się, a nie smućmy, że jeszcze tyle fantastycznych odcinków przed nami!! A w oczekiwaniu na 6 serię zawsze można umilić sobie czas powtórkami, filmikami na youtube itp. :P

snowboardzistka

Ja słyszałam, że ma Hugh ma podpisany kontrakt do 2012 roku, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem. Mam nadzieje,że to nie plotka!

ocenił(a) serial na 9
chojrak32

który to odcinek? :P