Kiedy on będzie? Wg Filmwebu odcinek 14, który już był będzie dopiero 19 marca... Troche się pogubiłem. Kiedy więc możemy się spodziewać odcinka 15?
Ja tego trochę nie rozumiem, ale znalazłem info, że odcinek nr 14 miał premierę (Global) 27. lutego a na Fox będzie 19 marca...
Global to jakaś kanadyjska tv. Dlaczego mają wcześniej niż Fox? Ciekawe.
15. ma być faktycznie dopiero 2 kwietnia.
Global TV czasem emituje szybciej odcinki NCIS. Szkoda, że musimy czekać do 2 kwietnia, ale może to jest błąd FW. Kilka razy już tak było.
Przełożono z 27.2 na 19.3 z powodu deszczu. Jak widać w Kanadzie nie padało ;)
A co deszcz ma do serialu? Nie rozumiem tego. Mi się wydaje, że tak przeciągają emisje, ponieważ serial się kończy.
W serii siódmej tez były dwie przerwy jedna koło Bożego Narodzenia i podobnie jak teraz w okolicy marca a serial się wtedy nie kończył więc powód musi być inny, zresztą takie przerwy zdarzają się tez przy innych serialach.
Co roku są takie przerwy. Według mnie to dlatego, że w końcu wszystkie odcinki nie są od razu nakręcone a muszą mieć czas i żeby scenariusz napisać i odcinek zrobić. Jakby nie było kto ogląda seriale amerykańskie ten już się powinien przyzwyczaić do takich przerw
To czyli 19 marca na Global tv powtórka odcinka 14 a 15 a emisja 2 kwietnia tak fakt można się pogubić.