Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503176
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Z tego co wiem to ostatni odcinek 2 serii ma być wyemitowany 6 listopada tytuł
"No Reason" mnie nie przeszkadza lektor chciała bym po prostu by przynajmniej jeden serial TVP2 ( nie polski )do prowadziła do końca z resztą TVP1 nie wykupiła dalszej serii JAG , wszystko urywają ........Ehh
Tak na DVD widziałam w Anglii 3 serie w jednym opakowaniu koszt 300 zł PLN , ale rzeczywiście tylko osoba z bardzo dobra znajomością angielskiego jest wstanie zrozumieć określenia medyczne

Może kiedyś TVP wykupi dalsza serie , bo ludzie w Polsce oglądają i lubią ten serial

ocenił(a) serial na 10
nadia74

Dobry odcinek. A te 3 serie za 300pln to fajna cena nawet. Mi też lektor nie przeszkadzał dopóki nie zobaczyłem jaka jest różnica oglądając bez niego (makabryczne są seriale gdzie mówią z angielskim akcentem). Wątpię czy wykupią zrezygnowali z My name is Earl , Brzyduli (chyba miała dobrą oglądalność skoro nakręcili polski odpowiednik) , tak samo często robi jedynka z innymi serialami.

rafal2416

Mnie równiez lektor drażni , ale skoro już House jest na 'dwójce' czy AXN to oglądam.
Jednak zdecydowanie wolę oglądać w oryginale z polskimi napisami. Tłumaczenia Hataka czy PTG są b. dobre.

Mam nadzieję , że wykupią 3 sezon , bo naprawdę warto.

ocenił(a) serial na 10
rafal2416

Brzydula Betty ciągle lecie na dwójce (obecnie 2 sezon)

ocenił(a) serial na 10
SylwiaHK

A to przepraszam (sie ty nie interesuje)

ocenił(a) serial na 10
rafal2416

Pewnie nie puszczą 3 serii.Zrobią tak samo jak z serialem CSI:Kryminalne Zagadki Las Vegas. Zamiast 8 serii wrócili do 5:( więc nie zdziwię się jak wyemitują z powrotem 2 serię albo w ogóle

ocenił(a) serial na 10
Dr_Allison_Cameron

Ja jednak myślę, że 3 seria będzie, ale niestety nie mamy co liczyć na 4 i 5... (no ale nie martwmy się, od czego jest internet)

nadia74

Ludzie nie rozumiem was..
Przecież na AXN leci House :D:D:D
Więc pieprzyć to głupie tvp2 :)

ju8lie8t

Mówimy o serii 3. Na AXN podobnie jak na TVP2 jest 2 sezon. Z drobną różnicą - TVP2 zbliża się do końca sezonu , a AXN powtarza od początku.

ocenił(a) serial na 10
ju8lie8t

Żeby jak się wyraziłeś/aś "pieprzyć tvp2" trzeba mieć AXN...

ocenił(a) serial na 10
SylwiaHK

no właśnie,nie każdy ma AXN i musi niestety liczyć na TVP

ocenił(a) serial na 7
Dr_Allison_Cameron

Jak zaczęłam oglądac House'a z napisami to dopiero teraz widzę jak ogroooomna jest różnica - w tym serialu bardzo wazne jest JAK house mówi poszczególne kwestie, a lektor tylko to zagłusza ;P

ocenił(a) serial na 10
SylwiaHK

Jak się poszpera w necie można znaleźć wszystkie odcinki wyemitowane do tej pory :) w niezłej jakości HDTVRip :) milusio się ogląda. Owszem, do jakości HD brakuje, ale i tak jest pięknie :)

Pozdrawiam Cię :)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

Od 13 listopada 3 seria House w TVP 2 o godzinę o 21.40.