Z tego co wiem to ostatni odcinek 2 serii ma być wyemitowany 6 listopada tytuł
"No Reason" mnie nie przeszkadza lektor chciała bym po prostu by przynajmniej jeden serial TVP2 ( nie polski )do prowadziła do końca z resztą TVP1 nie wykupiła dalszej serii JAG , wszystko urywają ........Ehh
Tak na DVD widziałam w Anglii 3 serie w jednym opakowaniu koszt 300 zł PLN , ale rzeczywiście tylko osoba z bardzo dobra znajomością angielskiego jest wstanie zrozumieć określenia medyczne
Może kiedyś TVP wykupi dalsza serie , bo ludzie w Polsce oglądają i lubią ten serial
Dobry odcinek. A te 3 serie za 300pln to fajna cena nawet. Mi też lektor nie przeszkadzał dopóki nie zobaczyłem jaka jest różnica oglądając bez niego (makabryczne są seriale gdzie mówią z angielskim akcentem). Wątpię czy wykupią zrezygnowali z My name is Earl , Brzyduli (chyba miała dobrą oglądalność skoro nakręcili polski odpowiednik) , tak samo często robi jedynka z innymi serialami.
Mnie równiez lektor drażni , ale skoro już House jest na 'dwójce' czy AXN to oglądam.
Jednak zdecydowanie wolę oglądać w oryginale z polskimi napisami. Tłumaczenia Hataka czy PTG są b. dobre.
Mam nadzieję , że wykupią 3 sezon , bo naprawdę warto.
Pewnie nie puszczą 3 serii.Zrobią tak samo jak z serialem CSI:Kryminalne Zagadki Las Vegas. Zamiast 8 serii wrócili do 5:( więc nie zdziwię się jak wyemitują z powrotem 2 serię albo w ogóle
Ja jednak myślę, że 3 seria będzie, ale niestety nie mamy co liczyć na 4 i 5... (no ale nie martwmy się, od czego jest internet)
Mówimy o serii 3. Na AXN podobnie jak na TVP2 jest 2 sezon. Z drobną różnicą - TVP2 zbliża się do końca sezonu , a AXN powtarza od początku.
Jak zaczęłam oglądac House'a z napisami to dopiero teraz widzę jak ogroooomna jest różnica - w tym serialu bardzo wazne jest JAK house mówi poszczególne kwestie, a lektor tylko to zagłusza ;P
Jak się poszpera w necie można znaleźć wszystkie odcinki wyemitowane do tej pory :) w niezłej jakości HDTVRip :) milusio się ogląda. Owszem, do jakości HD brakuje, ale i tak jest pięknie :)
Pozdrawiam Cię :)