TVP ma widzów za durniów. Osobiście oglądałem 8 sezon, ale wszyscy fani mogli nie oglądać. TVP nie ma kasy na House'a , ale na "Bitwę na głosy" i te durnowate serialki to już ma. HAŃBA!!! I oni chcą abonament, za taki shit jaki serwują widzą.
Cóż, TVP ma o wiele bardziej ambitne produkcje, jak M jak miłość, że o takich klasykach jak barwy szczęścia nie wspomnę. Ponadto możemy sobie obejrzeć powtórki powtórek lokatorów. Nie ma co oczekiwać, że TVP zainwestuje w takie bzdury jak House, czy Z archiwum X. Niech sobie Polsat i Tvn jak chcą to puszczają crapy pokroju CSI, czy Supernatural. A TVP zajmie się produkowaniem kolejnych sezonów swoich hitowych seriali.
A tak na poważnie: nigdy nie zapłacę abonamentu tym złodziejom. Mają w ***** mnie, to ja mam w ***** ich. Niedość, że połowę transmisji z IO stanowiły reklamy, mało tego, AUTOPROMOCJE, to TVP pozbyło się jedynej produkcji jaką oglądałem na jakiejkolwiek z jej stacji. Chciałem sobie przypomnieć 8. sezon, ale nic z tego. Mam nadzieję, że TVP pewnego dnia po prostu zbankrutje, czy cokolwiek, byleby wreszcie przestali okradać.