Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503295
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Uzdolnieni bohaterowie

użytkownik usunięty

Dr House powoli się kończy, więc chciałbym sobie znaleźć jakiś inny pożeracz czasu. Jakie
znacie seriale, w których głównymi bohaterami są jakieś wybitne w swojej dziedzinie, albo
posiadające niecodzienne umiejętności osoby? Obecnie oglądam Dextera, Mentalistę,
Kości i nadrabiam Magię Kłamstwa (Lie to me). Polecacie coś innego?

ocenił(a) serial na 10

Polecam ci bardzo dobry serial sensacyjny Człowiek-Cel dużo akcji i takie tam xD leci na TVN w poniedziałki o 22.25 lub 22.30 (dokładnie nie pamiętam) ale serial warto pooglądać

ocenił(a) serial na 9

White Collar i Suits. Świetne seriale, z tego pierwszy tytuł bardziej przyjemny dla każdego, za to drugi, moim zdaniem lepszy, spodoba się nawet bardzo wymagającym osobnikom :).

Luuke

poleciłabym Pamiętniki Wampirów ale raczej cię nie zainteresuje :P spróbuj obejrzeć Nikite świetny serial dużo akcji i w sumie dopiero się rozkręca, albo Supernatural tez całkiem dobry serial :d

Luuke

@Luuke Suits to genialny serial :p z niecierpliwością czekam na 2 sezon ;d

ocenił(a) serial na 10

polecam Flashpoint.

ocenił(a) serial na 10

Jest tyle niezłych seriali który musisz jeszcze zobaczyć:
1. Jak poznałem waszą matkę - przygody Barneya wymiatają
2. Supernatural - najlepszy serial wg. mnie, oglądałem go dzień i noc ;P
3. Gra o tron - niezłe fantasy, choć na razie dopiero 1 sezon
4. Walking dead - początkowo nie robił wrażenia, ale po 3 odcinku wciąga
5. Miecz prawdy - jeśli lubisz magie i przygodę to polecam

użytkownik usunięty
xxforumowiczxx

Część z nich widziałem. Te, które podałem to nie jedyne które oglądam, bo takich, z którymi jestem na bieżąco jest 12 ;p Dlatego pytałem o seriale z takimi wyjątkowo uzdolnionymi bohaterami, bo lubię je najbardziej. Ale dzięki, sprawdzę resztę. ;)

ocenił(a) serial na 10

Z medycznych są jeszcze Chirurdzy, Siostra Jackie.

ocenił(a) serial na 10

Ostatnio jak mam czas oglądam ER, ale od pierwszej serii. Dużo się dzieje, ciekawi bohaterowie i ogólnie fajna obsada aktorska.

ocenił(a) serial na 9
house90

BREAKING BAD ALBO DEXTER!!!

ocenił(a) serial na 9

ze swojej strony polecam Agentów NCIS. Mnie naprawdę wciągnęło.

ocenił(a) serial na 10
mwyszka

Jeśli chodzi o te o wybitnych umiejętnościach głównego bohatera to Detektyw Monk- trochę komedii, trochę dramatu, moim zdaniem fajny, lekki serialik, który, jeśli oczywiście nie będą przeszkadzały Ci natręctwa i zasady Adriana Monka, warto zobaczyć.