Dr House powoli się kończy, więc chciałbym sobie znaleźć jakiś inny pożeracz czasu. Jakie
znacie seriale, w których głównymi bohaterami są jakieś wybitne w swojej dziedzinie, albo
posiadające niecodzienne umiejętności osoby? Obecnie oglądam Dextera, Mentalistę,
Kości i nadrabiam Magię Kłamstwa (Lie to me). Polecacie coś innego?
Polecam ci bardzo dobry serial sensacyjny Człowiek-Cel dużo akcji i takie tam xD leci na TVN w poniedziałki o 22.25 lub 22.30 (dokładnie nie pamiętam) ale serial warto pooglądać
White Collar i Suits. Świetne seriale, z tego pierwszy tytuł bardziej przyjemny dla każdego, za to drugi, moim zdaniem lepszy, spodoba się nawet bardzo wymagającym osobnikom :).
poleciłabym Pamiętniki Wampirów ale raczej cię nie zainteresuje :P spróbuj obejrzeć Nikite świetny serial dużo akcji i w sumie dopiero się rozkręca, albo Supernatural tez całkiem dobry serial :d
Jest tyle niezłych seriali który musisz jeszcze zobaczyć:
1. Jak poznałem waszą matkę - przygody Barneya wymiatają
2. Supernatural - najlepszy serial wg. mnie, oglądałem go dzień i noc ;P
3. Gra o tron - niezłe fantasy, choć na razie dopiero 1 sezon
4. Walking dead - początkowo nie robił wrażenia, ale po 3 odcinku wciąga
5. Miecz prawdy - jeśli lubisz magie i przygodę to polecam
Część z nich widziałem. Te, które podałem to nie jedyne które oglądam, bo takich, z którymi jestem na bieżąco jest 12 ;p Dlatego pytałem o seriale z takimi wyjątkowo uzdolnionymi bohaterami, bo lubię je najbardziej. Ale dzięki, sprawdzę resztę. ;)
Ostatnio jak mam czas oglądam ER, ale od pierwszej serii. Dużo się dzieje, ciekawi bohaterowie i ogólnie fajna obsada aktorska.