To było genialne jak House chodził po całym szpitalu, bo nie chcieli mu oddać tej poplamionej wykładziny. Bardzo fajny był ten konflikt doktorka z detektywem, wreszcie trafiła kosa na kamień, mam nadzieję, że będą kontynuowali ten wątek jak najdłużej, a właśnie wie ktoś może kto grał tego detektywa co złapał naszego ukochanego doktora? Jeśli ktoś wie niech napisze. Będę niezmiernie wdzięczny.
Zgadzam sie w zupelności wczorajsza podwójna dawka Housa wymiatała:) dodam jeszcze wczorajszy watek z wielbicielką doktorka byl niezły.Przyznam, że oglądam 3 serię po raz pierwszy i jak dla mnie trzyma ona wysoki poziom. A wcześniej slyszałem opinie, że trzeci sezon jest podobno słabszy w porównaniu do dwóch pierwszych. Póki co obserwuję coś wręcz przeciwnego na korzyść 3-ki:)
Czy Wam też się rzuciło w tłumaczeniu telewizyjnym "Wybacz. Nie znam anatomii Grey'a"?
Czy to przypadkiem nie miała byc aluzja do serialu znanego u nas jako "Chirurdzy", którego Grey byłA główną bohaterką?
Ale odcinki świetne. I świetne diagnoza w sprawie miłości nastolatki... ^^
-=(!) SPOILER (!)=- nie chcesz, nie czytaj
To odpowiedz to pierwszego popstu.
Wątek Housa i detektywa bedzie ciagniety jeszcze przez kilka odcinkow i bedzie ich glownym tematem ;). Wydarzenia beda bardzo ciekawe tak wiec jak najbardziej zachecam do ogladania ;).
Pozdrawiam
Do Necronom: chodzi o najsłynniejszy podręcznik dla studentów medycyny: "Anatomy of the Human Body" Henry'ego Greya - "Grey's Anatomy". Oryginalny tytuł "Chirurgów" jest aluzją do nazwy tegoż podręcznika. Pzdr.
Taka mała literówka się wkradła bo pan od anatomii to Gray,a bohaterka Chirurgów to Grey
Sprawdził się nieźle jako kaznodzieja hehe. I scena jak naćpał się gazem też była niczego sobie :D
3 sezon chyba najsłabszy z 5 które powstały ale zachęcam do śledzenia losów Housa bo to świetny serial<LOL>
hmm moim zdaniem 3 sezon jest wlasnie najlepszy -
Lekki Spoiler
w 5 straasznie House zanikl jesli chodzi o jego humor a wiecej jest watkow o jego nowej ekipie a co do sezonu 3 - ukazuje on cala kwitesencje czarnego humoru doktorka. Zreszta mamy tez sporo watkow osobistych. Co do 4 i 5 sezonu - tylko niektore odcinki sa na house`owskim poziomie.