Książka ta jest w prawie każdej księgarni (zarówno internatowej jak i tej zwykłej) oraz można ją także kupić na Allegro.
Polecam, bardzo dobra, dowcipna książka. Co chwilkę wybuchałam śmiechem podczas czytania :)
jej chodzi raczej o ebook'a, a nie o "zwykla papierowa" wersje
ja osobiscie nigdzie nie widzialam i watpie ze tak owa wersja istnieje.. bo zazwyczaj robia bardziej popularne lub lektury..
zreszta moim zdaniem lepiej czytac niz sluchac.. nawet jak ktos nie lubi tak dobra ksiazke raz na jakis czas mozna..
od kiedy to e-booki są do słuchania?
do autora tematu: mam e-booka ale po angielsku, jak chcesz, daj maila to Ci podeśle
A to w takim razie się nie orientuję. Bardzo nie lubię czytać książek z ekranu komputera, więc nawet się nie zorientowałam, że pytanie może dotyczyć e-booka.
Hej, tak jak napisał ktoś na początku - e-booka możesz spokojnie kupić w księgarni internetowej lub na allegro. Ja sama zamówiłam właśnie (normalną wersję) książki i już się nie mogę doczekać jak ją przeczytam :D
Mam na swoim chomiku audiobooka "Sprzedawca broni" Hugh Laurie
http://chomikuj.pl/agnb/Audiobooks/Laurie+Hugh
zapraszam
w trakcie czytania jestem..:) połowa już za mną i muszę przyznać, że dobra książka.. thriller, ale mający w sobie trochę humoru;) polecam..
Świetna książka! :) Ja jestem już po. Rewelacyjny humor, ciekawa fabuła, budowanie napięcia jak najbardziej ok... polecam gorrrąco!