Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503176
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Mam pytanie do tych, którzy oglądali wczoraj (29.01.09r.) dwa odcinki house na TVP2. W pierwszym z nich, o tej nastolatce, która nie odczuwała bólu umknęła mi scena rozmowy Cameron i Foremana w laboratorium. Co takiego Foreman powiedział Cameron? Z góry dziekuję za odp.!

missNeverMind

Rozmawiali o miłości. Cameron powiedziała mu ze ona juz prawdziwą miłośc przezyła. I cos o poświęceniu. foreman mówi ze nie kazdy potrafi się tak poswięcic i wyjsc za mąz za smiertelnie chorego:] Powiedział jej jeszcze ze prawdziwa miłośc zdarza sie tylko raz, ale jesli sie skonczy to nie trzeba rezygnowac z zycia tylko cieszyc sie nim itd. i po tej rozmowie cameron zaproponowała Chasowi niezobowiązujący seks:]

nie wiem czy dokładnie opisałam, ale sens był podobny:]

ocenił(a) serial na 8
aguska1534

Foreman powiedział jeszcze coś o swoich rodzicach. chyba że to ich
miłość jest prawdziwa.

kalka8442

Dzięki. To teraz już rozumiem tą nagłą zmianę Cameron.

ocenił(a) serial na 8
missNeverMind

a jeszcze nawiązując do wczorajszego odcinku, tylko tego drugiego. Znacie może tę piosenkę, co ją House grał na fortepianie, co ten gostek później ją powtórzył, tylko tą szybka wersje, co on tak po całej klawiaturze przejeżdża? Albo chociaż jakiś fragment linku, co jest tam ta muzyka??

kajdiss

o to chodzi??

http://pl.youtube.com/watch?v=Er5uuCYi7q4&feature=related

ocenił(a) serial na 8
aguska1534

Tak!! Dzięki ogromne. House jest tam świetny! :D

kajdiss

http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Wit_(House_episode)

chociaż nie po polsku ale tu masz muzykę jaka była grana

ocenił(a) serial na 8
missNeverMind

tak szczerze to chyba w zadnym odcinku tak nie wysciskali House'a jak we wczorajszych odc ...:P

ocenił(a) serial na 10
missNeverMind

NIe wiem czy zdajesz sobie sprawę :) że z netu możesz być na bieżąco z odcinkami wychodzącymi w USA ?? :) Jak chcesz zdradzę miłek kobiecie co i jak :) Ja już jestem w piątym sezonie :) a zapowiadam Ci :) będzie się działo :)