PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9581
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

2 odcinek

ocenił(a) serial na 9

Właśnie obejrzałam 2 odcinek,i szczerzę jakoś mnie nie powalił,długo czekałam na ten serial i jak na razie bez jakiegoś większego szału,oglądając zwiastunu i zdjęcia w kolejnych odcinkach wszystko ma się rozkręcić..a Wy oglądaliście już 2 odcinek,co o nim sądzicie?

ocenił(a) serial na 7
Ziziaa

dla mnie mocno średni, chyba najlepsze sceny to Dracula- Van Helsing i Dracula- Mina(nieźle trafił z tymi "słowami wsparcia", które Johnatan nigdy jej nie powiedział). Mam nadzieję, że później się rozkręci.

ocenił(a) serial na 9
natadragon

Oby tak bylo :-)

Ziziaa

na c h o m i k u kwakwa odcinek z nap isami

Ziziaa

Odcinek.. slaby : ( Nastawilem sie pozytywnie na ten serial, po pilocie nawet uwazalem, ze moze byc dobrze, ale drugi odcinek mi sie - po prostu - nie podobal. O ile do aktorstwa wiekszych zastrzezen nie mam, do scenografii tym bardziej, to scenariusz odcinka byl po prostu smieszny <i nie chodzi mi juz o zmiany nakreslone w pilocie, bo wariacje na temat Draculi moge zrozumiec ^^>.
W kazdym razie dalej ogladam, choc serial z takimi odcinkami moze tracic moje zainteresowanie : )

Ziziaa

Dla mnie super, naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona. Gra aktorska, stroje, muzyka......naprawdę na wysokim poziomie, ale z drugiej strony rozumiem jesli komuś serial się nie spodobał. Ja tak miałam na przykład z Hannibalem. Chociaz gra tam Mads Mikkelsen nie oglądam.