PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36671}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19577
7,7 6 krytyków
Ekstradycja
powrót do forum serialu Ekstradycja

Szkoda, że dialogi mało ostre i wygładzone, bez przekleństw.

ocenił(a) serial na 8
obleh

lolololo

jeśli Ci za mało bluzgów, to wpisz sobie do ivony np 100x kur..czę i odtwarzaj jak bohaterowie będą coś mówić

MegaSzczota

A kto tam miał przeklinać?

Olgierd Halski - elitarny oficer operacyjny w randze komisarza, człowiek po akademii policyjnej i obracający się w środowisku kluczowych ludzi w państwie. Sawka, Zybertowicz to samo oficerowie UOP
Sabina- właścicielka filrmy zajmującej się handlem sztuką.
Nadieżda- rezydentka mafii rosyjskiej w Polsce. Za komuny była pewnie wysokim oficerem KGB pracującym w jakiejś ambasadzie.
Mafijni bossowie przedstawieni w filmie to zazwyczaj wysocy dygnitarze komunistyczni przechodzący później na ciemną stronę mocy.

Bohaterowie Ekstradycji to w dużej części ludzie, dla których zabicie człowieka wydaje się bardziej naturalne niż przeklinanie

kaleenee

Ukazana w filie rosyjska mafia to były w większości elity (byli dyplomaci, urzędnicy, oficerowie KGB), próbujący odbić sobie finansowo na transformacji po latach życia w nędzy. Naprawdę myślisz, że był dyplomata czy pułkownik KGB będzie ci w kółko przeklinał jak menel z pod budki z piwem, tylko dlatego, że chwilowo jest na usługach mafii.

ocenił(a) serial na 8
kaleenee

czy kursor ześliznął Ci się z odpowiedniego guzika "odpowiedz" czy po prostu za mało podkreśliłem swoje nie zgodzenie się z autorem tematu, że posądzasz mnie o podobne zdanie?

MegaSzczota

Typowy błąd filmwebowej nowicjuszki, przepraszam. Jestem zapóźniona o jakieś 15 lat :)

ocenił(a) serial na 8
kaleenee

rozumiem. Proszę wybaczyc mi taki ton komentarza, ale po prostu częściej tu się zdarza nie myśleć aniżeli nie wiedziec czegoś bo jest się nowym ;d

życzę powodzenia i pozdrawiam