Swietne anime! Polceam każdemu. To nie tylko magia mamy tu wiele wątków historycznych - Graal, królowie, bohaterowie. Anime oryginalne i przyjemne. Do tego wspaniała muzyka.
zgadzam się =) bardzo fajne anime^^ to jest ciekawsze od Bleach (czy jak się to pisze^^), tylko muzyka troche drętwa ;/
Podpisuje sie obiema rękami :)Anime rewelacyjne dziwię sie że tak nisko bo spokojnie zasługuje na top 5(ja bym dał nawet 2 za bleachem) z tych tytułów jakie są.Co do muzyki to się nie zgodzę.Jest na dobrym poziomie a w odcinku kiedy archer umiera to jest genialna :)
Polecam wszystkim bo warto obejrzeć
muzyka jest pierwsza klasa. Niesamowicie buduje klimat, w anime to jest nic w porównaniu z grą.
anime jest genialne. Uplasowane u mnie na pierwszym miejscu. Saber powinna zostac miss wszystkich anime. Za wyglad i zachowanie. ogolnie wszystko.
Anime super pod kazdym wzgledem.
Postaci, kreski i cudownej muzyki.
Grafik także wspaniała.
Dużo ciekawych wątków. Nie tylko magia ale też historia. Cudo.
zgadzam sie świetne anime, bardzo wciągające, świetne postacie, muzyka tez dobra. Jak najbardziej polecam :]
Również się podpisuję pod tą opinią, anime świetne, wciąga jak bagno :) Fabuła, postaci, przyjemna kreska i ciekawe zakończenie. Z muzyki na uwagę zasługuje kawałek Disillusion.
Na pewno jest w czołówce moich ulubionych anime.
Dla mnie też było bardzo dobre. Według mnie najlepszą postacią w tym był Archer. Wkurzała mnie jedynie "głupota" głównego bohatera.. Tłumacz mu, tłumacz, a on dalej.
Jeśli chodzi o Claymore, to jest to dobre anime, ale radzę darować sobie 4 ostatnie odcinki i zabrać się za mangę. W tych ostatnich 4 odcinkach dopiero jest prawdziwa nuda i naiwność. :/
W FSN podobał mi się klimat. Był podobny do tego jaki był w "X". Dla tych co nie widzieli polecam właśnie anime "X".
Podzielam opinię większosci. Jedno z nielicznych anime które ma taki wciągający jak ruchome piaski klimat idący w parze z rewelacyjną kreską i muzyką. Oczywiście nie obyło się bez wad....np za mało walk, kiepskie wg mnie zakończenie,kilka odcinków zupełnie przegadanych. Bohaterowie ukazani super praktycznie wszyscy występujący w tym anime są ciekawymi postaciami, zwłaszcza Archer i jego pani Rin oraz Jeździec, która była najlepiej wykreowaną i widowiskową postacią w całej serii. Fabuła rewelacja, postacie jak już wspomniałem istny geniusz, widowiskowe walki,których mogło by być więcej. Z czystym sumieniem polecam każdemu..zwłaszcza że kontynuacja będąca prequelem do przedstawionej tu opowieści jest jeszcze lepsza. Ode mnie 8/10