Fauda
powrót do forum 1 sezonu

Scena gdzie Izraelczyk w Hotelu gdzie chce ukryć Dr Shirin El Abed, zabija dwie osoby mające wycelowaną bronią. To nierealne. W ten sposób pokazują wyższość nad Palestyńczykami. Tak samo problem z porwaniem przywódcy, którego potem wysadzono. Przecież Izrael w porywaniu ma doświadczenie i nie robiliby takiego cyrku. Mało realny, mało szczery film.

ocenił(a) serial na 9
tee2000

Proszę wybaczyć, ale jak można być takim internetowym trollem ? Czyli jeżeli w serialu jest jakieś przegięcie (w którym nie ma?) to zasługuje automatycznie na najniższą możliwą ocenę ? Brawo...

ocenił(a) serial na 1
Tymoteusz81

Proszę wybaczyć, ale moje oceny jak każdej osoby są tendencyjne.
Po pierwszym sezonie odczułem stratę czasu i stąd ta ocena.
Jeśli jest możliwe wstawienie jednej gwiazdki na dziesięć, to znaczy, że po coś ona jest. Jak dla mnie za dużo w tym serialu naiwności, kłamstwa, niedoróbek i to wszystko sprawiło taki efekt mojego samopoczucia.
Jeśli reżyser byłby szczery w tym, co robi, to na pewno film by takiej oceny (śmieciowej) nie otrzymał.
Jest to u mnie rzadkie, ale bywa.  Sprawdziłem. 22 osoby oceniły w ten sam sposób. To jest 0,8% głosujących, jednak nie jest osamotniony w swej ocenie i odczuciach jak widać. 

tee2000

bliskowschodnie M jak miłość

tom_rivers

Wziął leki?

tee2000

Przecież to była nielegalna akcja tej grupy. Akcja nieautoryzowana przez dowództwo.