Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 46 tys. ocen
7,5 10 1 45665
6,0 9 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

dlaczego na tym forum są tylko hejty

po co ci wszyscy hejterzy wogle to oglądaja jak jedyne co robią to hejtują hejtują i hejtują!!

raz na dziesięć komentarzy to jakaś fajna teoria a reszta to tylko hejty

o boże wiedziałem że barry to savitar!!

po co?
to moje pytanie do hejterów "jak wam się ten serial nie podoba, to przestańcie go oglądać zamiast narzekać"

ocenił(a) serial na 9
jan_zdort

Bo niektórzy ludzie maja tak żałosne życie, że im już nic innego nie zostało i wylewają swoje żale w internecie, zamiast zająć się czymś pożytecznym albo skoczyć z dachu. Też nie rozumiem ludzi którzy co odcinek hejtują serial jaki to on głupi i z odcinka na odcinek coraz gorszy...tylko czekaj... sezon się kończy a ci idioci dalej ten serial oglądają...dlaczego?

I niestety nie mogę się z Tobą zgodzić bo aktualnie to już nie raz na 10 komentarzy jest coś wartego do przeczytania, ale o wiele wiele więcej, a nawet czasem ktoś rozpoczyna ciekawy temat a tam tylko hejty. To nie serial jest dramatem a ci wielcy wiecznie niezadowoleni znawcy wszystkiego.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
dzik1331

Zgadzam się z tym co napisałeś. Często ci hejterzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia, tylko czepiają się bzdetów, udając wielkich znawców gatunku. Trzeba ich po prostu ignorować.

ocenił(a) serial na 9
amirta21

Filmweb powinien otworzyć nowe forum dla hejterów, żeby zwykli fani którzy mimo, że serial ma swoje słabe i mocne momenty lubią go oglądać, mogli sobie o nim spokojnie dyskutować i czytać.

Tylu hejterów na forum ale nikt nie kwapi się odpowiedzieć na zadane pytanie :)

ocenił(a) serial na 8
dzik1331

Haha nikt nie chce się przyznać :P