dlaczego na tym forum są tylko hejty
po co ci wszyscy hejterzy wogle to oglądaja jak jedyne co robią to hejtują hejtują i hejtują!!
raz na dziesięć komentarzy to jakaś fajna teoria a reszta to tylko hejty
o boże wiedziałem że barry to savitar!!
po co?
to moje pytanie do hejterów "jak wam się ten serial nie podoba, to przestańcie go oglądać zamiast narzekać"
Bo niektórzy ludzie maja tak żałosne życie, że im już nic innego nie zostało i wylewają swoje żale w internecie, zamiast zająć się czymś pożytecznym albo skoczyć z dachu. Też nie rozumiem ludzi którzy co odcinek hejtują serial jaki to on głupi i z odcinka na odcinek coraz gorszy...tylko czekaj... sezon się kończy a ci idioci dalej ten serial oglądają...dlaczego?
I niestety nie mogę się z Tobą zgodzić bo aktualnie to już nie raz na 10 komentarzy jest coś wartego do przeczytania, ale o wiele wiele więcej, a nawet czasem ktoś rozpoczyna ciekawy temat a tam tylko hejty. To nie serial jest dramatem a ci wielcy wiecznie niezadowoleni znawcy wszystkiego.
Pozdrawiam
Zgadzam się z tym co napisałeś. Często ci hejterzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia, tylko czepiają się bzdetów, udając wielkich znawców gatunku. Trzeba ich po prostu ignorować.
Filmweb powinien otworzyć nowe forum dla hejterów, żeby zwykli fani którzy mimo, że serial ma swoje słabe i mocne momenty lubią go oglądać, mogli sobie o nim spokojnie dyskutować i czytać.
Tylu hejterów na forum ale nikt nie kwapi się odpowiedzieć na zadane pytanie :)