PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Super :)

ocenił(a) serial na 9

Tak zaczęłam oglądać Glee niedawno, obejrzałam 10 odc i serial jest super, jakbym mogła to
bym oglądała cały czas bez przerwy. Cory Monteith serialowy Finn Hudson jest taki fajny, słodki,
jak się teraz ogląda od początku to aż się nie wierzy, że odszedł w tak młodym wieku, przez
narkotyki, prawde mówiąc przez własną głupotę. Serial będę na pewno oglądać teraz cały czas i
gorąco polecam, tym którzy jeszcze nie zaczęli i pozdrawiam fanów Glee Club :)

ocenił(a) serial na 8
kindzia160294

Hehehe witamy w klubie :D ale dobrze radzę troszkę przystopuj z oglądaniem odcinków z własnego doświadczenia wiem że bardzo szybko się kończą :D a potem już nic innego nie potrafi tak wkręcić :) ja jadę na Czasie Honoru jak na razie :D

marekwyszosiat222

Też zaczęłam niedawno oglądać(choć we wszystkim się kapuje) i bardzo się wciągnęłam. Gdzie oglądacie?

ocenił(a) serial na 8
marianna12345

Ja różnie zacząłem oglądać na zalukaj potem trafiłem na twoje seriale odcinki z lektorem i potem głównie oglądałem tam no ale zdarzało się tak że na twoje seriale coś było nie tak np dzwięk był szybciej niż obraz to wróciłem na zalukaj hehe ale były takie momenty że na zalukaj był kiepski obraz a wkręciłem się do tego stopnia że pewne rzeczy chciałem dokładnie zobaczyć np w odcinku gdzie Britt śpiewa razem z Blainem Shout po wykonaniu piosenki Arti mówi im że nie była to mieszanka wtedy Britt robi jakąś dziwną minę w kierunku Artiego :D na zalukaj nie było dobrze tego widać niestety na twoje seriale też nie i do dziś nie wiem co to była za mina hahahhaah ale pierdołka nie :D

ocenił(a) serial na 9
marianna12345

Mi chłopak pobrał skądś z napisami :P. Czas Honoru też oglądałam z początku w tv ale później inaczej leciało i przegapiłam i już nie oglądałam. Powiem Wam, że mi się jeszcze bardzo wkręciły Gotowe na wszystko, ten serial kocham najbardziej, wiem że to głupie ale oglądałam każdy sezon po 6 razy już :). Godne polecenia są także Plotkara i Słodkie kłamstewka :). Jeszcze dodam, że Glee jak zacznę oglądać to nie mogę przestać na jednym odcinku i tak codziennie po 5 odc :)

kindzia160294

Glee leci na Jedynce o późnej godzinie (jutro). Oglądam też Ranczo,Przyjaciółki i trochę Rodzinkę pl.

ocenił(a) serial na 9
marianna12345

To ja oglądam to samo Ranczo, Przyjaciółki Rodzinkę.pl M jak miłość, barwy szczęścia, Co tylko się da :D

kindzia160294

A będziesz jutro oglądała Glee na Jedynce?

ocenił(a) serial na 9
marianna12345

A o której dokładnie i jaki to odcinek bd?

kindzia160294

22.20 i odc.19 i 20.

ocenił(a) serial na 9
marianna12345

To chyba nie, bo dopiero obejrzałam 10 odc :D Czekam aż mi chłopak przywiezie następne, może jutro :)

kindzia160294

A to ci dziwne, bo ja zaczęłam oglądać Glee właśnie od ok. 10. odcinka:D

ocenił(a) serial na 9
marianna12345

Hehe, ja to muszę od początku, muszę mieć wszystko poukładane i wszystko dokładnie wiedzieć xD.

kindzia160294

Ja też :D Ale z tym mam wyjątek, tak spontanicznie:D

ocenił(a) serial na 9
marianna12345

Nie raz w życiu trzeba coś zrobić spontanicznie, haha xD