Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 414 tys. ocen
8,7 10 1 414341
7,9 49 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Zabieram sie za niego 3 raz, uwielbiam te klimaty,np Wikingow ogladalem dwa razy, sa swietni. Natomiast ten serial, mimo tych wszystkich zachwytow, najbardziej popularny serial wszechczasów itp. Nie moge sie w niego wciągnąć, za duzo tu polityki, duzych spraw wielkich ludzi. Podchodze do niego po raz trzeci, i nic a nic prócz wykonania, w tym seriaku mnie nie wciąga. Czy to ja jestem inny, czy ten serial jest przereklamowany ?

ocenił(a) serial na 10
Cezarygon

tak, serial ci sie nie podoba (raczej przerasta) więc jest przereklamowany.
albo ty jesteś tutaj tym jednym wyjątkowym płatkiem śniegu

właściwie to porównanie do wikingów jest nie na miejscu, kompletnie inne seriale i inne klimaty.

ocenił(a) serial na 6
inkawa

To do czego mozna by ten serial przyrównać? Nie to zebym narzekał, po prostu nie rozumiem fenomenu tego serialu.

użytkownik usunięty
Cezarygon

Mnie chyba za 6 razem dopiero wciągnął, a tak to ciagle po 1-2 odcinku odpadałam. Nie wiem co się potem stało, ale obejrzałam właśnie cały serial w tydzień. Wikingow też lubię, ale nie są zbyt podobne. Właściwie trudno GOT do czegokolwiek porównać, jest całkiem oryginalny. Jednak może trzeba być na jakimś znudzonym etapie życia żeby weszło, jeśli nie wciąga od razu.

Cezarygon

Bluźnierca. Tfu.

ocenił(a) serial na 6
Cezarygon

Wczoraj go akurat skończyłam, ale do samego końca akcja mnie nie wciągnęła. Oglądałam go tylko dlatego, że zaczęłam, ale umęczyłam się strasznie.