Hej, widzę, ze jest tu kilku sympatyków serialu, co wy na to, żeby
utworzyć forum o tym serialu? Wtedy nie było by problemów ze spoilerami(bo każdy temat zawierający takowe byłby w odpowiednim dziale) No i w ogóle ciekawie by było mieć wszystko o serialu pod ręką.
jestem na tak, trzeba wziąśc uwagę to kto się podejmie stworzenia stronki/forum poświęconemu temu serialowi, na jakiejś darmowej domenie ....
mój sąsiad zajmuje się tworzeniem stron www.
to jest troszeczkę' pracy na takim forum trzeba na bieżąco się nim opiekować itd...
chociaż nie powiem Nie, chętnie bym uczestniczył gdyby takie powstało..
obejrzałem zapowiedź 4 odcinka i już nie mogę się doczekać : )! !
Ja się mogę podjąć stworzenia forum, na razie na darmowej domenie, a jak forum się
rozrośnie to można pomyśleć o czymś lepszym :) Pytanie tylko czy na forum będą ludzie, bo wiesz
nie sztuka zarejestrować się i nic nie pisać. Chciałam się zorientować ile osób jest zainteresowanych tym
pomysłem. Jak zbierze się ekipę to ruszamy z forum!
Ja też widziałam zapowiedz odcinka 4 i odkryłam, ze cierpliwość nie jest moją domeną.
No cóż różnie to bywa, ale jestem zdania, że spróbować zawsze warto : ) ! nie ma nic do stracenia tym bardziej iż jest to darmowa domena jak piszesz, chętnie będę uczestniczył forum nie być tylko dal samego zarejestrowania, na bieżąco ślędze również info o serialu które ukazuje się na zagranicznych stronach wypowiedzi aktorów itd.. dużo ciekawych spraw z tym związanym można się dowiedzieć : ) zatem proponuję trochę poczekać aby był jakiś odzew ze strony pozostałych forumowiczów i ruszać powolutku do tworzenia....
także let's do it : ) !
Darmowe domeny nie są złe do póki forum jest dość małe. Jak na razie www.grimm.mojeforum.net < małe skromne wciąż je ulepszam, na początek powinno starczyć . Na bieżąco przeglądam oficjalną stronę serialu, no i deviantarta(małe zboczenie zawodowe) by zobaczyć, co ciekawego tworzą artyści o Grimmowej tematyce. Czasem można natrafić naprawdę na fajne rysunki.
Zobaczymy jaki odzew przyniesie mój temat :)
hej, jak chcesz to Ci postawie normalne forum na normalnej domenie. Daj znać, pozdrawiam
Forum prawie postawione http://grimm.mojeforum.net Dziękuje za zainteresowanie :)
Jak chcesz możesz się zarejestrować
Na dniach zamierzam postawić bloga o serialu + ew. forum (tu już trzeba nieco więcej czasu i przede wszystkim moderacji). Gdyby ktoś chciał to jakoś w miarę ogarnąć razem ze mną (głównie chodzi mi o malutką pomoc w napisaniu od czasu do czasu istotnej informacji/newsa), proszę o kontakt na PW.
Witaj, forum powstało proszę> http://grimm.mojeforum.net/ jak na razie jest puste jeśli chcesz mogę zaproponować ci rejestracje. Możesz też się zgłosić na Moderatora. Niedługo na forum powinny się pojawić ciekawe tematy ^_^
Mam nadzieję, ze nam się uda!
Cześć, pomysł z forum i stroną o serialu jest bardzo fajny :) Ja jestem jak najbardziej za :D i oczywiście już się rejestruję na Twoim forum :) i przekonana jestem, że znajdzie się jeszcze wielu innych forumowiczów, którzy też chętnie się zalogują i będą brali czynny udział w tworzeniu forum :)
http://www.grimm.mojeforum.net < forum powstało mamy dużo ciekawych tematów. Ale to nie tylko miejsce do dyskusji lecz swoistego rodzaju encyklopedia o Grimmie!.Właśnie pracujemy nad przetłumaczeniem wszystkich opisów Wesen na język polski. Jeśli chcecie to możecie się zarejestrować im nas więcej tym lepiej