Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Czy znajdę tu kogoś kto jest w wieku 18 lat (lub powyżej) i ogląda ten serial lub inne seriale Disneya tego typu? Bo ja mam 18 lat i to czasami oglądam :) zaczęłam jakieś 2 lata temu i nawet mi się podobają bo są śmieszne a ja lubię takie seriale. Pewne wielu z was pomyśli ze to wstyd ogladać w tym wieku takie seriale. Ale moze jednak ktoś w mniej wiecej moim wieku też ogląda? jeśli tak to napiszcie swój wiek :)))

karolina922

Ja nie uważam że to śmieszne sam oglądam te seriale a mam 17 lat . Sądzę że są one śmieszne i oglądać żeby poczuć się młodsza ;D

ocenił(a) serial na 1
delena4

niestety ale ten serial jest przeznaczony dla głupich nastolatków, więc po prostu pokazujecie na jakim poziomie psychicznym jesteście

ocenił(a) serial na 7
sweetgirl_fw

ja w sumie lubie produkcje disneya i nie czuje sie z tym gorsza i nie jestem glupia nastolatka to co ogladamy wcale o nas nie świadczy jaki mamy poziom intelektualny.

teraz pewnie powiesz ze moja mama jest tez jakas skretyniala idiotka czy cos bo ona rowniez oglada te seriale ze mna lub beze mnie :) uwielbia blizniakow hannahe i jonasow. ...

niski poziom psychiczny mozesz teraz ty reprezentowac oceniajac innych po tym.

ocenił(a) serial na 1
madziula21

o jejciu, już się boję :P wiesz ja maturę zdaję i mam na pewno lepiej poukładane zw głowie niż dzisiejsze dzieci jak będą w moim wieku

ocenił(a) serial na 7
sweetgirl_fw

zapewne masz racje, bo dzisiejsze dzieci kieruja sie innymi wartosciami i sa notorycznie rozpieszczane. wiec klocic sie z toba nie bd. a to czy zdajesz mature teraz czy nie rowniez nie swiadczy o twoim poziomie psychicznym. moja uwaga byla bardziej z ironią. a poza tym tez w tym roku zdaje. <laa super ;/ ta. >w kazdym badz razie kazdy oglada to co lubi i mu sie podoba i to nie swiadczy o zadnym intelekcie danych osob.

ocenił(a) serial na 1
madziula21

świadczy o tym jak ten świat będzie wyglądał za 20 lat i czarno to widzę :P

ocenił(a) serial na 7
sweetgirl_fw

chyba nasza półkłotnia nie ma sensu bo do ładu nie dojdziemy ;p ... ale świat się zmieniał i będzie się zmieniał ludzie też. nasze pokolenie jest diametralnie inne od tego sprzed 40 lat. ;]

karolina922

To was zaskoczę, ja mam 23 i śmieję się z tego, serial jest zabawny ale fakt, niezbyt ambitny. Ale kiedy skacząc po kanałach na niego trafiam to zostaję na Disneyu, Czarodzieje z Waverly Place też fajny, zabawny serial. Przyznaję jednak rację osobom twierdzącym, że takie produkcje są w gruncie rzeczy przeznaczone dla dzieci.

ArianeD

To ja zaskoczę wszystkich, bo raczej jestem tutaj najstarszy z piszących (przynajmniej nie znalazłem w żadnym poście informacji, że ktoś jest starszy i ogląda).
Oglądam, bo jest śmieszne, czarodzieje też. Lubię się pośmiać i często włączam Comedy Central, albo poluję na te dwa seriale.
Ludzie wieszają psy na nich strasznie, szczególnie na tym, ale tak na prawdę to jest on lepszy od innych oglądanych przez młodzież. Są tutaj pokazywane jedynie dobre wartości wychowawcze (typu nie kłuć się z rodzeństwem, czasem starsi przez pryzmat doświadczeń mogą pomóc itp.). Z seriali dostępnych teraz dla dzieci te są wg mnie najlepsze dla nich (a dla mnie śmieszne, do tego nie opierają się zawsze na schematach jak w wielu serialach komediowych, szczególnie amerykańskich).
Jeszcze tak dodam, że na początku mi się nie podobało i dopiero po długim czasie zacząłem lubić ten serial.

karolina922

Ja oglądam, mam 19 lat. Nie do końca rozumiem dlaczego - dlatego, że nie staram się w tym szukać filozofii i motywacji, ale to beztrosko, miło spędzony czas.

ocenił(a) serial na 7
shoicey

dla mnie gen. to w sumie prosty serial gdzie nie trzeba duzo myslec a moim zdaniem daje sporo do myslenia nad soba..bo sami jestesmy jak ta miley i mamy rozne problemy... a sposoby wychowawcze jej oja sa zajebiste xD a przy okazji no mozna sie posmiac :D

karolina922

Ja mam 19 lat, obejrzałem jeden odcinek tego serialu i więcej nie oglądam bo zamierzam pójść na studnia a ze zdeformowanym od debilnych programów mózgiem nie przyjmą mnie nawet jako wycieraczkę do dziekanatu.

Pablo991i9

te twoje studnia i tak będą o dupe potłóc śmiało oglądaj.Zgłupiejecie na starość.Ja mam 24 a mi się nie śniło że obejrze pare odcinków tego serialu.Jak miałęm 19 lat i miałem być żakiem to też myślałem że już stary typ już że mnie itd. że nie przystoi w takim wieku coś oglądać co może być odebrane jako coś dla dzieci.No ale generalnie to lepiej nie czerpać z tego serialu żadnych wzorców.Dla pośmiania głównie.

ocenił(a) serial na 8
karolina922

Ja mam 22 lata lubię oglądać ten serial. Mój facet śmieje się ze mnie, że to "mój odmóżdżacz". Ale w sumie jak wracam z uczelni, zmęczona po całym dniu to właśnie wtedy najfajniej obejrzeć mi ten serial, który zawsze mnie śmieszy. W nim nie chodzi o to by był super inteligentny, ma być swobodny, niezbyt skomplikowany i zabawny.

karolina922

Ludzie, was chyba już kompletnie popier**liło. Nawet Comedy Central ma dużo wyższy poziom od tego "czegoś".

ocenił(a) serial na 2
JackBauer

Nie jestem fanem tego serialu ale oglądam czarodziei
A ty sweetgirl_fw oglądasz:
-Moda na sukces i 8 punktów dajesz
-Świat według Bundych i 10 punktów dajesz
dla mnie te seriale na pewno nie są lepsze i chyba już ci coś z główką zrobiły bo serialowi Czarodziejki dałaś 8 punktów i jednocześnie zaznaczyłaś że chcesz go dopiero obejrzeć. Albo się coś oglądało i się to wtedy ocenia albo się chce obejrzeć ale wtedy oceniasz dopiero jak obejrzysz.