Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Pewnie Disney w grobie sie przewraca gdy widzi jakie gnioty produkuje jego wytwórnia. Szkoda, że im dalej tym gorszy ten świat.

ocenił(a) serial na 1
Pawuloniasty

popieram.....kiedyś to ta jego wytwórnia takie fajne filmy produkowała....no ale co zrobić taki ten świat....

ocenił(a) serial na 1
Pawuloniasty

Zgadzam się. To straszne, że takie beztalencia i dna są podpisywane jego nazwiskiem...

użytkownik usunięty
Gehenn

Ja też sie zgadzam.. Taki plastikowy i tandeny ten serial... szkoda bo Diney był wybitną wytwórnią a przez tą współczesność i te śłodkie kolorki ( blee ) schodzi na psy

Pawuloniasty

Zgadzam się z wami. Serial nie jest godny wytwórni Disney.

Pawuloniasty

rozwalacie mnie :D piszecie beztalencia i takie inne, a sami pewnie jesteście niewiele więcej warci? Myślicie, że zagralibyście to lepiej, że zyskalibyście popularność? Może zamiast pisać złe komentarze na temat innych filmów zaczęlibyście coś robić, a nie siedzieć w domu i narzekać.

ocenił(a) serial na 1
djwislak

przepraszam bardzo czy osoby krytykujące ten badziew(a jak!)są aktorami? ich zawód to aktor/aktorka?
,,Może zamiast pisać złe komentarze na temat innych filmów zaczęlibyście coś robić, a nie siedzieć w domu i narzekać.''-a co mamy chwalić beztalencia i nieumiejące śpiewać pseudo gwiazdeczki?
uwaga wszyscy krytykujący to:zapiszmy się do szkoły aktorskiej i zaczniemy grać w filmach i wtedy łaskawy pan nas może nie zlinczuje i uzna za bardziej wartościowych ludzi.
,,a sami pewnie jesteście niewiele więcej warci''-kolejne zdanie na temat naszego "aktorstwa",zresztą jak możesz nas krytykować nawet nas nie znając,trochę logiki.
,,Myślicie, że zagralibyście to lepiej, że zyskalibyście popularność?''-nie nie wcale tak nie myślę.nie chę grać w filmach i zyskiwać popularności na siłę jak osoba grająca w tym seraliku.

tyle.pewnie znów zostanę zlinczowana ale już się do tego przyzwyczaiłam.

użytkownik usunięty
djwislak

1. są gusta i guściki.
2. Mamy do tego prawo(do krytykowania), a jeśli nie mamy, to nie moga byc także pozytywne wypowiedzi, więc po cholere jest to forum? o.O
3. otóż bedąc osoba publiczna odrazu pojawiasz się na "jezykach" i to nie koniecznie na jezykach aktorów.
wtf? aktorzy to bogowie, którzy to maja wyłącznie parawo do krytykowania?
zastanów sie zanim coś napiszesz.
4. pustemu, swEEtaShNemu Disneyowy mówię NIE!

R.I.P.
Disney

Gdy usłyszałam, że wystartuje Disney Chanel, myślałam, że będą puszczać wartościowe bajki typu: "Kopciuszek", "Śpiąca Królewna", "Król Lew". Niestety przeliczyłam się. Zaczęto mnie atakować High School Musicalami , Hanną Montaną i licznymi słodziutkimi gwiazdeczkami pokroju Jolanty Rutowicz. Myślałam, że ten kanał będzie miał misję edukacyjną, że będzie kształcił i uczył młode pokolenia. Dzisiaj Disney Chanel to kicz i tandeta, fabryka "gwiazdek" szczerzących zęby i myślących, że jest się kimś. Żeby być gwiazdą, to trzeba sobie na to ciężko zapracować, anie wystąpić w dennym serialiku.

Uff... ulżyło mi

kundelek

Gdy usłyszałam, że wystartuje Disney Chanel, myślałam, że będą puszczać wartościowe bajki typu: "Kopciuszek", "Śpiąca Królewna", "Król Lew". Niestety przeliczyłam się. Zaczęto mnie atakować High School Musicalami , Hanną Montaną i licznymi słodziutkimi gwiazdeczkami pokroju Jolanty Rutowicz. Myślałam, że ten kanał będzie miał misję edukacyjną, że będzie kształcił i uczył młode pokolenia. Dzisiaj Disney Chanel to kicz i tandeta, fabryka "gwiazdek" szczerzących zęby i myślących, że jest się kimś. Żeby być gwiazdą, to trzeba sobie na to ciężko zapracować, a nie wystąpić w dennym serialiku.

Uff... ulżyło mi

kundelek

A ja uważam że serial Hannah Montana jest super!!!!!!!!!!!! A HSM jest fajnym filmem moja mama ma 44lata a bardzo jej się podobał choć za Hannah nie przepada.:-(